Διονύσης Τσακνής: Η σπάνια αναφορά στη σύντροφό του, Άννα Μονογιού - Μπήκε στη ζωή μου και την άλλαξε, είπε

Διονύσης Τσακνής: Η σπάνια αναφορά στη σύντροφό του, Άννα Μονογιού - Μπήκε στη ζωή μου και την άλλαξε, είπε

Έφερε χαρά κι έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης, συμπλήρωσε

dionisis-tsaknis
Ο Διονύσης Τσακνής έκανε μια σπάνια αναφορά στη σύντροφό του και ηθοποιός, Άννα Μονογιού.

Ο γνωστός συνθέτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω». Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, στον φακό εμφανίστηκε η Άννα Μονογιού, η οποία μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον αγαπημένο της.

«Είναι μεγαλείο, όταν πρωτογνώρισα τον Διονύση, είπα ότι με αυτόν τον άνθρωπο αποκλείεται να πλήξω. Τα νεύρα του Διονύση κρατάνε 5 λεπτά», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d25gjio5qwxd)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Του έχω μεγάλη εκτίμηση, γιατί πέρα από τη δική μας σχέση, είναι ένας υπέροχος σύντροφος, τον παρατηρώ πώς είναι με τους τρίτους, με τους φίλους του. Δεν ξέρει τι θα πει ανταγωνισμός. Έχει φίλους από τα μαθητικά του χρόνια. Έχει φίλους από τα φοιτητικά του χρόνια και γίνονται πάλι φοιτητές και τον βλέπω κυρίως πώς είναι με τα παιδιά του, είναι παρών στα πάντα».

Για τα αρνητικά του στοιχεία, είπε: «Δεν μου τραγουδάει ποτέ. Αν το κάνει, υπονομεύει τα τραγούδια, αλλάζει τους στίχους. Δεν μπορώ να τα πω δημόσια. Το αρνητικό του είναι ότι είναι Ολυμπιακός. Όταν παίζει η ομάδα, μαζευόμαστε σπίτι, όχι για να δούμε τον αγώνα, αλλά για τις αντιδράσεις του Διονύση».

Με τη σειρά του, ο Διονύσης Τσακνής μίλησε κι εκείνος για την Άννα Μονογυιού. «Η σχέση μας πατάει γερά χάρη στην Άννα. Η Άννα είναι ένα πλάσμα που μπήκε στη ζωή μου και την άλλαξε, διότι αναγκάστηκα να παρακολουθήσω τον τρόπο που αγαπάει. Έφερε χαρά κι έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης», δήλωσε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d25gk01pb409)

Επιπλέον, συμπλήρωσε: «Δεν γνωρίζει από ανταγωνισμό, είναι πεδίο ελευθερίας, σου δίνει χώρο. Η Άννα μπήκε στη ζωή μου πριν 12 χρόνια. Έχουμε βρεθεί σε αρκετές δουλειές. Έχει ένα απίστευτο ένστικτο και κάποιες παρατηρήσεις που κάνει, θα μπορούσε να τις κάνει μουσικός. Έχει ένα αυτί που δεν είναι εξειδικευμένο».

Τέλος, αναφέρθηκε στη συνύπαρξή τους στο σπίτι. «Δεν ξέρω τι συμβαίνει σε άλλους καλλιτέχνες, στο δικό μας σπίτι υπάρχει αρμονία. Δεν είμαστε αερικά. Είμαστε δύο σκληρά εργαζόμενοι άνθρωποι. Ηθοποιός σημαίνει φως, νερό, τηλέφωνο, ενοίκιο. Αυτό είναι ο καλλιτέχνης», είπε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Εγκλήματα που συγκλόνισαν: Η σατανική πεθερά που σκότωσε τη νύφη της στο Λεωνίδιο

Νέο χτύπημα της Μπιάνκα Σενσόρι από το Παρίσι: Κάλυψε τα στήθη της μόνο με τιράντες - Δείτε φωτογραφίες

Λήγει σήμερα η προθεσμία για την πυροπροστασία ακινήτων και τα ακαθάριστα οικόπεδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης