Ρέμπελ Γουίλσον: Οι νέες φωτογραφίες από την επίσκεψή της στην Ελλάδα - Το πιο επικό και εκθαμβωτικό ταξίδι, γράφει

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η σταρ στο Instagram

Η Ρέμπελ Γουίλσον βρίσκεται στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές της διακοπές και μοιράζεται φωτογραφίες από το ταξίδι της με το κοινό της.

Η διάσημη ηθοποιός επισκέφτηκε πρόσφατα την Ακρόπολη, όπου και φωτογραφήθηκε. Μετά τη βόλτα της στην Αθήνα, η σταρ συναντήθηκε με μερικούς καλούς της φίλους και δημοσίευσε τα στιγμιότυπα στο Instagram.

Στις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό, ποζάρει τόσο μόνη της, μπροστά στο ηλιοβασίλεμα, όσο και με την παρέα της.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Ρέμπελ Γουίλσον έγραψε: «Ελληνική ζωή! 💙🤍🇬🇷Δεν μπορώ να ευχαριστήσω αρκετά τους Marc και Melissa Ganzi για το πιο επικό και εκθαμβωτικό ταξίδι! 😘».

Δείτε τη δημοσίευση:


Eκτός από τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram από την επίσκεψή της στην Ακρόπολη, η ηθοποιός ανάρτησε κι ένα βίντεο στο TikTok, όπου έχει έρθει σε μεγάλο κέφι και προσπαθεί να μάθει, πώς διασκεδάζουν οι Έλληνες. Ωστόσο, διέγραψε το βίντεο λίγες ώρες αργότερα. 

Τα στιγμιότυπα από την επίσκεψή της στην Ακρόπολη παραμένουν βέβαια, στον λογαριασμό της στο Instagram.

Σε αυτά, η ηθοποιός φαίνεται να φωτογραφίζεται μπροστά στα μνημεία. Στη λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε: «Ακρόπολη τώρα! (Οι Αυστραλοί από τη δεκαετία του 80 θα το καταλάβουν αυτό)».

Δείτε τις φωτογραφίες


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr