Μαρίνα Σάττι: H πρώτη ανάρτηση για τα Mad VMA - Πρώτη φορά κερδίζω βραβείο, χωρίς εσάς θα ήταν αλλιώς τα πράγματα

Η τραγουδίστρια ευχαρίστησε δημόσια εκείνους που τη στηρίζουν

Η Μαρίνα Σάττι βραβεύτηκε στα Mad VMA το βράδυ της Τετάρτης 19 Ιουνίου, ως η καλύτερη ποπ καλλιτέχνιδα και σήμερα, προχώρησε στην πρώτη της ανάρτηση μετά τη μουσική εκδήλωση.

Σε δημοσίευσή της στο Instagram, η τραγουδίστρια έγραψε: «Πρώτη μου φορά που κερδίζω βραβείο. Βραβείο "καλύτερου pop καλλιτέχνη"… ό,τι κι αν σημαίνει αυτό, πιο μεγάλη σημασία έχει ότι αυτό το βραβείο μου το δώσατε εσείς, με την αγάπη σας. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα, χωρίς εσάς θα ήταν αλλιώς τα πράγματα. Συνεχίζουμε και σύντομα έρχονται κι άλλα».

Δείτε τη δημοσίευση


Υπενθυμίζεται πως λίγο πριν παραλάβει το βραβείο της, η Μαρίνα Σάττι έζησε μια άβολη στιγμή, όταν η Αθηναΐς Νέγκα αναφέρθηκε στα χασμουρητά που είχε κάνει η Ελληνίδα τραγουδίστρια στη φετινή Eurovision, όσο μιλούσε η εκπρόσωπος του Ισραήλ. Η Μαρίνα Σάττι δεν αντέδρασε στα σχόλια της δημοσιογράφου όταν ανέβηκε στη σκηνή και δεν σχολίασε ούτε τώρα στη δημοσίευσή της κάτι σχετικό, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο τη δική της απάντηση.
Η Αθηναΐς Νέγκα είχε πει στα Mad VMA 2024: «Είμαι εδώ για να βραβεύσω, τον Καλύτερο Ποπ Καλλιτέχνη. Θα μπορούσα να χασμουρηθώ, αλλά δεν θα το κάνω γιατί την εκτιμώ πάρα πολύ σαν τραγουδίστρια, αν και διαφωνώ μαζί της. Μαρίνα έλα».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Αφού παρέλαβε το βραβείο της, η Μαρίνα Σάττι δεν απάντησε στο σχόλιο της δημοσιογράφου και δήλωσε τα εξής: «Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ. Είναι η πρώτη μου φορά εδώ, το πρώτο μου βραβείο, σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήταν μια χρονιά ενδιαφέρουσα, έμαθα πολλά πράγματα, κέρδισα πολλά πράγματα. Κάποια πράγματα έχασα…Ήθελα να σας ευχαριστήσω πολύ για την αγάπη σας και τη στήριξη. Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί τα πράγματα έχουν αρχίσει να γίνονται όπως φανταζόμουν όλα τα χρόνια. Ετοιμάζουμε καινούργια πράγματα, καινούργια τραγούδια, ελπίζουμε να σας αρέσουν και αυτά. Ευχαριστώ πολύ».

Ειδήσεις σήμερα:

Live Update: Σε πύρινο κλοιό η χώρα - Μεγάλες φωτιές σε Αχαΐα και Κρανίδι - Λεπτό προς λεπτό οι εξελίξεις

Βλάβη στο 112 - Από τα Μέσα Ενημέρωσης οι εντολές για εκκενώσεις περιοχών

Απόστολος Λύτρας: Επισκεπτήριο στις φυλακές Κορυδαλλού από την πρώην σύζυγό του και τη μεγαλύτερη κόρη του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr