Γωγώ Μπρέμπου για την έμφυλη βία: Δεν θέλω τα παιδιά μας να φοβούνται

Εμένα με ενδιαφέρει αν κάποιος είναι βίαιος, δεν με ενδιαφέρει τι συνέβη, τόνισε η ηθοποιός

Η Γωγώ Μπρέμπου μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για τη σειρά «Ο Παράδεισος των Κυριών», αλλά και για την έμφυλη βία.

Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αρχικά, αναφέρθηκε στον ρόλο της «Όλγας» στη σειρά του Alpha.

«Η Όλγα θέλει να αποκτήσει αυτά που της έκλεψαν, να δικαιωθεί, γιατί το να είναι μια γυναίκα ανεξάρτητη σημαίνει ότι ορίζει και τα υλικά της αγαθά. Με την αδερφή μου οι σχέσεις μας ήταν πολύ δύσκολες. Ο πατέρας μας έχει κάνει μια αδικία, έγραψε την περιουσία σε εμένα. Δεν ξέρω τι θα γίνει με τον Πάρη και τον Σίμο. Επειδή όλοι δεν θέλουμε να αποχωριστούμε τη σειρά κι εγώ μαζί, διάβασα το τελευταίο επεισόδιο πολύ σύντομα», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο


Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην επικαιρότητα και τα περιστατικά έμφυλης βίας που σημειώνονται. «Αίσχος. Νομίζω ότι όλη αυτή η παραφιλολογία με το αίτιο και το αιτιατό μας απομακρύνει από το ίδιο το γεγονός. Δεν με ενδιαφέρει το κίνητρο, εγώ δεν θέλω να φοβάμαι. Δεν θέλω τα παιδιά μας να φοβούνται και να σκέφτονται μήπως κάποιος είναι ανώμαλος», εξήγησε και πρόσθεσε: «Εμένα με ενδιαφέρει αν κάποιος είναι βίαιος, δεν με ενδιαφέρει τι συνέβη. Αυτό το πράγμα είναι απαράδεκτο. Υπάρχει μια έξαρση βίας, είναι δόκιμος ο όρος της έμφυλης βίας, δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό το πράγμα».

Τέλος, κατέληξε για τις γυναίκες: «Πολλά λένε για τις γυναίκες. Σε λίγο θα μας πουν ότι φταίμε που δεν έχουμε μάθει ζίου ζίτσου, άρα αυτή φταίει. Όποιος ακούει, ακούει. Και όποιος θεσμός μπορεί να κάνει κάποια πράγματα, οφείλει να τα κάνει».

Φωτογραφία άρθρου: NDDPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Παράταση στο πρόγραμμα για φθηνό αγροτικό ρεύμα - Επιδοτήσεις μόνο σε όσους τις δικαιούνται

Βίντεο: Στο Ισραήλ βρέθηκε το αρχαιότερο ναυάγιο - To πλοίο είχε βυθιστεί πριν από 3.300 χρόνια


Πρώτα ακόνισε το μαχαίρι και μετά το κάρφωσε στη σύζυγό του 12 φορές ο 81χρονος στην Αλεξανδρούπολη

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr