Σοφία Βογιατζάκη: Τρελαίνομαι για τα χαρτιά, όμως τα αποφεύγω γιατί ξέρω ότι το λιγότερο είναι να μπω φυλακή

Σοφία Βογιατζάκη: Τρελαίνομαι για τα χαρτιά, όμως τα αποφεύγω γιατί ξέρω ότι το λιγότερο είναι να μπω φυλακή

Είμαι άνθρωπος των άκρων, ή του ύψους ή του βάθους, πρόσθεσε

sofia-vogiatzaki
Η Σοφία Βογιατζάκη έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και μίλησε για την προσωπική της ζωή, τους φίλους της, την πρώτη της δουλειά στην τηλεόραση, αλλά και για τον Γιώργο Κιμούλη.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» κι αρχικά, ανέφερε: «Το πρωί δεν μιλιέμαι. Αν κάποιος κοιμάται στο σπίτι, τον ενημερώνω. Θέλω τουλάχιστον μία ώρα για καφέ και να μαζέψω το μυαλό μου. Η δουλειά κατά κύριο λόγο, λειτουργεί ψυχοθεραπευτικά σε μένα».

Όπως είπε στη συνέχεια, βρίσκεται σε μια πολύ καλή φάση ψυχολογικά και δεν την ενδιαφέρει να είναι αρεστή σε όλους.

«Το να λέμε ότι είμαστε καλά είναι ένας ψυχαναγκασμός για να είμαστε αρεστοί στους άλλους. Όσο μεγαλώνω λέω δεν πειράζει, ας μην είμαι αρεστή, ας έχω και τα νεύρα μου. Είμαι στα καλύτερά μου ψυχολογικά, γιατί κάνω πράγματα που μου αρέσουν πολύ», εξήγησε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d25zziazixq1)
Κλείσιμο

Η ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης, στη διάσημη σειρά «Είσαι το ταίρι μου». «Η πρώτη μου τηλεοπτική δουλειά ήταν το "Ταίρι". Μπαίνω μια μέρα στο γύρισμα και λέω "Θοδωρή ποιοι είναι όλοι αυτοί;". Μου λέει "το συνεργείο". Κάνουμε το πάρτι του αρραβώνα κι εγώ δεν ήξερα από κάμερες και λέω θα κάνω τα δικά μου. Χορεύουμε ένα τανγκό με τη Βίκυ και μπαίνει ο Συσσοβίτης και ο σκηνοθέτης φώναζε συνέχεια στοπ, γιατί προσπαθούσε να μου εξηγήσει να γυρίζω το κεφάλι προς την κάμερα για να γράφει τις αντιδράσεις μου», είπε.

Αναφορικά με τους τοξικούς ανθρώπους, δήλωσε: «Αν αντιληφθώ τοξικότητα τη διαγράφω. Οι άνθρωποι είναι τοξικοί γιατί είναι κομπλεξικοί, ζηλόφθονες. Αισθάνονται πολύ λίγοι μέσα τους».

Η Σοφία Βογιατζάκη μίλησε επιπλέον, για τους φίλους της. Μία πολύ καλή της φίλη είναι η Μαίρη Καρατζαφέρη, ιδιοκτήτρια εστιατορίου στην Κυψέλη. «Έχω φίλους μετρημένους στα δάχτυλα ενός χεριού. Η Μαίρη είναι λες και έχει έρθει στη Γη για να κάνει όλους τους ανθρώπους καλά, ακόμα κι όταν η ίδια δεν είναι καλά. Αυτό είναι πολύ σπουδαίο πράγμα. Το σπουδαιότερο είναι ότι κάνει κι αυτά που δεν μπορεί, βρίσκει τρόπο. Ευγνωμονώ τον Άλκη Κούρκουλο που μου τη γνώρισε πριν από 12-13 χρόνια. Είναι καταπληκτική μαγείρισσα, έχει μαγαζί στην Κυψέλη», είπε.

Πρόσθεσε επίσης: «Μου αρέσουν τα χαρτιά, τρελαίνομαι. Τα αποφεύγω όμως γιατί ξέρω ότι το λιγότερο μπορεί να μπω φυλακή. Είμαι άνθρωπος των άκρων. Είμαι ή του ύψους ή του βάθους. Στο σπίτι μου με έχουν μάθει ότι το μοναδικό κλειδί που ανοίγει όλες τις πόρτες είναι η αγάπη. Ντιλάρω καλύτερα με δύσκολους ανθρώπους. Κακία δεν θα κρατήσω, γιατί υπάρχει συμπαντικός νόμος που θα πληρώσεις την αδικία. Βαριέμαι εύκολα αλλά τους ανθρώπους που έχουν οξύ πνεύμα δεν τους βαριέμαι ποτέ».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d260jfmh6kk1)


Αναφορικά με την προσωπική της ζωή και το «για πάντα», σχολίασε: «Εγκλωβίζομαι όταν μου λένε "για πάντα". Δεν υπάρχει για πάντα. Τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής μου τον έχω κάνει κολλητό φίλο. Το κομμάτι το σεξουαλικό είναι και λίγο υπερεκτιμημένο. Μπορείς τον άλλον να τον κάνεις φίλο, όταν η φιλία είναι πιο σημαντική».

Τέλος, μίλησε για τον Γιώργο Κιμούλη. «Δεν ήμουν ποτέ ερωτευμένη με τον Κιμούλη. Είναι το όλο του γοητευτικό, αισθανόμουν πάντα δέος. Είμαι πολύ ευλογημένη και χαρούμενη, όσο τον γνωρίζω, τον εκτιμώ περισσότερο. Το έχω πάθει με γυναίκα συνάδελφο να πέσει στην εκτίμησή μου, όταν τη γνώρισα και της έχω πει», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Αναβλήθηκε εκ νέου η επιστροφή του Starliner από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό


Ερμής, η νέα μασκότ της «επίσημης αγαπημένης»


Πέθανε στα 101 της η μητέρα του Πελέ - Δεν είχε μάθει για τον θάνατο του γιου της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης