Πιρς Μπρόσναν: Ο γιος του έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση, 20 χρόνια αφού ο πατέρας του έκοψε κάθε επαφή μαζί του

Ο ηθοποιός έχει κόψει κάθε επαφή με τον Κρίστοφερ από το 2005, λόγω του εθισμού του στα ναρκωτικά

Μία σπάνια εμφάνιση έκανε ο γιος του Πιρς Μπρόσναν, Κρίστοφερ, στο Λονδίνο.

Σχεδόν 20 χρόνια αφού ο πατέρας του τον αποκλήρωσε, λόγω του εθισμού του στα ναρκωτικά, ο 51χρονος εμφανίστηκε στο κέντρο του Λονδίνου, να ψωνίζει.

Ο Κρίστοφερ στο παρελθόν, εργαζόταν ως βοηθός σκηνοθέτη σε ταινίες που έπαιξε ο πατέρας του, όπως οι «Tomorrow Never Dies», «The World Is Not Enough» και «Robinson Crusoe».

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τον γιο του ηθοποιού μόνο του, να κουβαλάει κάποιες τσάντες, ενώ περπατούσε.
Ο 51χρονος δεν είναι βιολογικός γιος του Πιρς Μπρόσναν, αλλά παιδί της πρώην συζύγου του, Κασάντρα Χάρις με τον τότε σύζυγό της, Ντέρμοτ Χάρις.

Ο Πιρς Μπρόσναν υιοθέτησε τόσο εκείνον, όσο και την αδερφή του, μετά τον θάνατο του πατέρα τους, το 1986, όσο ήταν παντρεμένος με την Κασάντρα Χάρις. Η σύζυγός του έφυγε από τη ζωή το 1991, μετά από μάχη με τον καρκίνο των ωοθηκών.

Η χρήση ναρκωτικών, οι υπερβολικές δόσεις που κατανάλωνε και τα προβλήματα που είχε με τον Νόμο, ανάγκασαν τον Πιρς Μπρόσναν να αποστασιοποιηθεί από τον γιο του.

Μιλώντας στο περιοδικό Playboy το 2005, ο ηθοποιός είχε πει για τον γιο του: «Ο Κρίστοφερ είναι ακόμα χαμένος. Συγκλονιστικά. Ξέρω πού είναι, αλλά έχει μια δύσκολη ζωή. Μπορώ να έχω ισχυρή πίστη και να πιστεύω ότι θα αναρρώσει. Έχει δοκιμάσει τους πάντες σε αυτή την οικογένεια, αλλά κανέναν περισσότερο από τον εαυτό του. Ξέρει πώς να βγει από αυτό. Απλά δεν θέλει».

Όπως είπε, του ήταν επώδυνο να κόψει επαφές με τον γιο του, όμως λέει πως δεν υπήρχε άλλη λύση. «Ποτέ δεν κόβεις τελείως το παιδί σου, αλλά εγώ έκοψα τον Κρίστοφερ. Έπρεπε να του πω "πήγαινε ασχολήσου με τη ζωή ή ασχολήσου με τον θάνατο". Έχει τις προσευχές μου μαζί του», είχε δηλώσει.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Αναβλήθηκε εκ νέου η επιστροφή του Starliner από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό


Ερμής, η νέα μασκότ της «επίσημης αγαπημένης»


Πέθανε στα 101 της η μητέρα του Πελέ - Δεν είχε μάθει για τον θάνατο του γιου της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr