Κατερίνα Κακοσαίου για Γιάννη Πλούταρχο: Είναι πολύ απλός, δεν αλλάζει η συμπεριφορά του ανάλογα με το ποιον έχει απέναντι

Κατερίνα Κακοσαίου για Γιάννη Πλούταρχο: Είναι πολύ απλός, δεν αλλάζει η συμπεριφορά του ανάλογα με το ποιον έχει απέναντι

Στις μεγάλες οικογένειες υπάρχει ένα δέσιμο που δύσκολα το βρίσκεις, είναι κάτι που πολύ δύσκολα σπάει, πρόσθεσε

katerina-kakosaioy__1_
Η Κατερίνα Κακοσαίου μίλησε για τον πατέρα της, Γιάννη Πλούταρχο, τα αδέρφια της, αλλά και την αγάπη που έχει για το τραγούδι.

Η νεαρή τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» κι αρχικά, είπε: «Και τα πέντε παιδιά τραγουδάμε, απλά η τέταρτη δεν ενδιαφέρεται».

Στη συνέχεια, εξήγησε τον λόγο που επέλεξε το ελληνικό τραγούδι, αντί για ξένο ρεπερτόριο. «Επέλεξα το ελληνικό τραγούδι, γιατί ήθελα να μείνω στην Ελλάδα. Τα τελευταία 3-4 χρόνια έμαθα ελληνικά τραγούδια. Μου αρέσουν τα νησιώτικα. Αγαπημένο μου είδος είναι η λατινική τραπ. Ήθελα πάντα να τραγουδάω, δεν ήξερα αν ήθελα να γίνω τραγουδίστρια», εξήγησε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d260wuk8907t)
Κλείσιμο

Όσο για τα «φάλτσα», είπε: «Η φωνή δεν είναι κάθε μέρα ίδια. Από το πολύ λίγο που έχω δει σε εμένα, την επηρεάζει η ψυχολογία».

Αναφορικά με τον αδερφό της, Γιώργο Κακοσαίο ανέφερε: «Εγώ και ο Γιώργος έχουμε φύγει από το σπίτι, αλλά στις μεγάλες οικογένειες υπάρχει ένα δέσιμο που δύσκολα το βρίσκεις, είναι κάτι που πολύ δύσκολα σπάει. Για μένα δεν έχω σκεφτεί αν θα ήθελα μια μεγάλη οικογένεια».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d261btybxcft)

Η Κατερίνα Κακοσαίου μίλησε επιπλέον, για τον πατέρα της κι εξήγησε γιατί είιναι τόσο αγαπητός. «Είναι πολύ απλός άνθρωπος. Δεν διαφοροποιείται η συμπεριφορά του ανάλογα με το ποιον έχει απέναντί του», τόνισε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d261exu8v8rd)

Τέλος, εξήγησε τι είναι αυτό που δεν της αρέσει στο επάγγελμά της. «Το μόνο που με ενοχλεί κι έχει αρχίσει ήδη να με επηρεάζει είναι η νύχτα. Καταστρέφει το βιολογικό μου ρολόι. Κοιμάσαι λίγο και συνειδητοποίησα φέτος που ήταν η πρώτη φορά που εργάστηκα στα μπουζούκια, είδα τι σημαίνει να ξενυχτάς. Το είχα απορία με τον μπαμπά, δεν τον έχω δει ποτέ να κοιμάται ώρες. Κοιμόταν στις 8 και ξύπναγε στις 11 και το κάνει χρόνια τώρα. Η νύχτα μου στοιχίζει ακόμα, είμαι ξεκάθαρα άνθρωπος της μέρας», είπε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης