Καμίλα Καμπέγιο: Ποζάρει με μπικίνι στο Instagram - Το ζω ωραία, γράφει

Καμίλα Καμπέγιο: Ποζάρει με μπικίνι στο Instagram - Το ζω ωραία, γράφει

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η τραγουδίστρια

kamila-kampegio
Mε το μπικίνι της πόζαρε η Καμίλα Καμπέγιο και μοιράστηκε τη φωτογραφία με το κοινό της. Η γνωστή τραγουδίστρια έκανε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο, όπου ποζάρει με το μαγιό της μπροστά στη θάλασσα και πάνω από αυτό, φοράει μια ζακέτα με κουκούλα.

Συνόδευσε τη φωτογραφία της με ένα κείμενο, στο οποίο μιλάει για την «άλλη πλευρά» της ζωής της και για το κορίτσι που θα ήθελε να είναι πάντα. 

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, γράφει: «Είναι μια πλευρά μου που μου αρέσει να ζω 💘💘💘💘💘💘💘💘 Με ροζ και μπλε μάσκες του σκι, ποτέ χωρίς lip gloss, να ζωντανεύω κατά τη διάρκεια της μπλε ώρας, με μακριά νύχια και eyeliner αρκετά κοφτερό για να σκοτώσει άνθρωπο, κλαίγοντας με μέικ-απ και στέλνοντας φωτογραφίες στους φίλους μου. Με μπικίνι κάτω από μπλουζάκια, κολλημένα μαλλιά στο δείπνο μετά την παραλία, γραμμές μαυρίσματος και λευκό κρασί με τα κορίτσια μου. Το ζω ωραία γαμ***. Δεν θα σου κάνω κακό, αλλά δεν θα ανεχτώ σκα**. Μου δίνει αυτοπεποίθηση και αλαζονεία σε έναν κόσμο όπου όλοι το χρειαζόμαστε αυτό. Για τους κακούς, για τα κορίτσια των ονείρων, για τα κορίτσια που αναρρώνουν ❤️ 🩹Αγαπώ να ζω σε αυτόν τον κόσμο. Θα σε συναντήσω εκεί σύντομα 💘».

Δείτε το στιγμιότυπο:

Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς και την Κυριακή - Δείτε χάρτη

Euro 2024: Τι χρειάζεται κάθε ομάδα για να προκριθεί στους 16 - Όλα τα σενάρια

Πέθανε έπειτα από μήνες στη ΜΕΘ 21χρονη που τραυματίστηκε σε τροχαίο στη Λέσβο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης