Δάφνη Μπόκοτα: Υπήρχε μία μεγάλη συζήτηση κάποτε για το πόσα βγάζω από τη Eurovision, κάτι αθλιότητες

Δάφνη Μπόκοτα: Υπήρχε μία μεγάλη συζήτηση κάποτε για το πόσα βγάζω από τη Eurovision, κάτι αθλιότητες

Ήταν πολύ δυσάρεστο, τόνισε η δημοσιογράφος

dafni-mpokota
Η Δάφνη Μπόκοτα μίλησε για τις αρνητικές κριτικές που έχει δεχτεί.

Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» και αρχικά, ανέφερε: «Έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ από κριτική, η οποία ήταν άδικη».

Στη συνέχεια, εξήγησε τι ακριβώς είχε γίνει: «Μέσα μου ήμουν σμπαράλια και την επόμενη δεν έδειχνα τίποτα. Έχω ξενυχτήσει για μια κριτική, για το άδικο του πράγματος, για τη Eurovision. Επειδή δεν είχα πει τη λέξη "τώρα", όταν άνοιξαν οι γραμμές, έγινε χαμός».

Επιπλέον, πρόσθεσε: «Στην Ελλάδα έχουμε αυτό το "εγώ το κάνω καλύτερα", δεν σεβόμαστε ειδικότητες, μπορούμε να τα κάνουμε όλα. Έτσι, μειώνοντας τον άλλο, νομίζεις πως θα ανέβεις εσύ. Και σήμερα με επηρεάζει η κριτική. Μου αρέσει αυτό, γιατί κάποιες φορές μπορεί να σε βοηθήσει να βελτιωθείς».

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d2764zkngir5)

Τόνισε επίσης, πως κάθε κριτική μπορεί να γίνει με την απαραίτητη ευγένεια. «Μπορείς να κριτικάρεις κάποιον με ευγένεια. Τα τελευταία χρόνια, γίνεται επιθετικά. Την μετράω πολύ την κριτική. Αγανακτώ, αλλά την μετράω. Μπορεί να με διαλύσει, αλλά θα συνεχίσω. Δεν είχα καλόπιστες κριτικές εγώ. Έχω φάει τόσο "ξύλο" που έχω μείνει στα άσχημα. Ως μαμά, ούτε εγώ κάνω πάντα καλόπιστες κριτικές», παραδέχτηκε.

Τέλος, συμπλήρωσε: «Παρά τα όσα ειπώθηκαν ή γράφτηκαν, εγώ έχω μία πολύ καλή σχέση με τον κόσμο. Και αυτό, είναι η δική μου δικαίωση. Θεωρώ πως το να αντιδράς με τον ίδιο τρόπο, που το κάνει ο άλλος είναι λάθος. Πέρασα πολύ άσχημα από κριτικές που μου γινόντουσαν, όταν ήμουν στην ΕΡΤ. Υπήρχε μία μεγάλη συζήτηση κάποτε για το πόσα βγάζει η Μπόκοτα από την Eurovision, όταν η Μπόκοτα έβγαζε τον μισθό της. Έγινε ένας χαμός, κάτι αθλιότητες. Ήταν πολύ δυσάρεστο. Θα ξαναέκανα Eurovision, αλλά με προϋποθέσεις».

Ειδήσεις σήμερα:

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς και την Κυριακή - Δείτε χάρτη

Euro 2024: Τι χρειάζεται κάθε ομάδα για να προκριθεί στους 16 - Όλα τα σενάρια

Πέθανε έπειτα από μήνες στη ΜΕΘ 21χρονη που τραυματίστηκε σε τροχαίο στη Λέσβο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης