Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Μαρίνα Σάττι και Αθηναΐδα Νέγκα στα Mad VMA: Πολύ κακό για το τίποτα

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Μαρίνα Σάττι και Αθηναΐδα Νέγκα στα Mad VMA: Πολύ κακό για το τίποτα

Κάποιοι άνθρωποι που είμαστε στα media χρόνια, εκτός από το όνομα και τη φωνή μας, έχουμε και την προσωπικότητά μας, πρόσθεσε

posidonas-giannopoulos
Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος μίλησε για το περιστατικό με τη Μαρίνα Σάττι και την Αθηναΐδα Νέγκα στα Mad VMA.

Ο δημοσιογράφος μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» κι αρχικά, ανέφερε για την τραγουδίστρια: «Βλέπω τη Μαρίνα Σάττι καλλιτεχνικά πιο φρέσκια, πιο ανανεωμένη, πιο ποπ σταρ. Δηλαδή, θεωρώ ότι η καριέρα της έχει αλλάξει πλέον, την τελευταία διετία, κυρίως τον τελευταίο χρόνο, με αφορμή τη Eurovision».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Μπορεί αυτό να της δημιουργεί κάποιες υποχρεώσεις, αυτές της ποπ σταρ, που δεν μπορεί να τις αφομοιώσει και δεν της ταιριάζουν για να τις βγάλει εις πέρας. On stage όμως, που την είδα, μια χαρά το βγάζει εις πέρας».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d27aessu5oz5)
Κλείσιμο

Για το σχόλιο της Αθηναΐδας Νέγκα την ώρα που της έδινε το βραβείο, είπε: «Το σχόλιο δεν το βρήκα τραγικό. Είναι γνωστό πως κάποιοι άνθρωποι που είμαστε στα media χρόνια, εκτός από το όνομα και τη φωνή μας, έχουμε και την προσωπικότητά μας. Άλλοι την βγάζουμε περισσότερο με τον λόγο μας, άλλοι λιγότερο. Η Αθηναΐς ανήκει στους ανθρώπους που πάντα έβγαζε την προσωπικότητά της. Εννοείται πως όταν βγει να δώσει ένα βραβείο, υπάρχει πιθανότητα να βγάλει την προσωπικότητά της με το προσωπικό της σχόλιο».

Τέλος, πρόσθεσε: «Πολύ καλά έκανε και δεν είναι κάτι παραπάνω από αυτό που έκανε και η Μαρίνα στην Eurovision με τα χασμουρητά της. Μόνο που εκείνη τη στιγμή η Μαρίνα εκπροσωπούσε μια χώρα ενώ η Αθηναϊς εκπροσωπούσε καθαρά τον εαυτό της, δεν μπορούμε να πούμε ότι αμαύρωσε κάτι. Πολύ κακό για το τίποτα».

Φωτογραφία άρθρου:
NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Τουλάχιστον 16 νεκροί στο Νταγκεστάν από τις τρομοκρατικές επιθέσεις σε εκκλησίες και συναγωγή - Δείτε βίντεο

Οι Χούτι έπληξαν ελληνόκτητο πλοίο - Μικρής έκτασης τραυματισμοί και ζημιές

Πέρασε πρώτη η Γερμανία, ακολούθησε η Ελβετία - Βαθμολογίες, αποτελέσματα και πρόγραμμα της φάσης των ομίλων του Euro 2024
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης