Δώρα Νικολή: Δεν χάρισα ποτέ αγώνα στην Κατερίνα Δαλάκα στο Survivor, ήθελα να πάω στον τελικό

Αν πήγαινα στον τελικό εννοείται πως θα ήθελα να κερδίσω, ανεξάρτητα από τη σχέση μου με την Κατερίνα, πρόσθεσε

Η Δώρα Νικολή έφυγε από το Survivor και έδωσε την πρώτη της συνέντευξη.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Fay's Time», η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε για την εμπειρία της στον Άγιο Δομίνικο.

Αρχικά, αναφέρθηκε στον Γιώργο Γκιουλέκα. «Δεν θα ήθελα να τον δω στον τελικό, μετά από πάρα πολλά πράγματα που είδα και δεν μου άρεσαν. Είχε πολλή γκρίνια και οι άλλοι είναι λίγο πιο πραγματικοί Survivors», δήλωσε.


Στη συνέχεια, εξήγησε πως της έχει μείνει η πικρία, που δεν πήγε με τους συμπαίκτες της στο έπαθλο. «Γενικά είμαι άνθρωπος που συγχωρώ, αλλά μου έχει μείνει μέσα μου αυτή η πικρία και η στεναχώρια για το ότι χωρίς να κάνω κάτι ουσιώδες δεν με πήραν στο έπαθλο και θεωρώ ότι του Χριστόφορου ήταν αφορμή και υπήρχε κάτι άλλο από πίσω. Δεν ήταν ωραίο», τόνισε.


Όσο για την Κατερίνα Δαλάκα και τη «συμφωνία» που έχουν κάνει, ξεκαθάρισε ότι δεν ισχύει τίποτα από όσα ακούγονται ότι θα πάρει μέρος της αμοιβής της, αν βγει νικήτρια. «Δεν είπα για επαγγελματικές συνεργασίες, είπα για κάποια σχέδια μετά το παιχνίδι. Μπορεί να είναι και επαγγελματικό. Θα το κρατήσω αυτό για εμάς, δεν θέλω να λέω κάτι που δεν είναι τετελεσμένο. Από αυτά που έχουμε ζήσει τη θεωρώ φίλη μου και θα το δω και έξω από το παιχνίδι. Θέλω να δούμε και μετά πώς θα πορευτούμε», εξήγησε.


Τέλος, πρόσθεσε: «Δεν χάρισα ποτέ αγώνα στην Κατερίνα. Η μοναδική φορά που έπαιξα χαλαρά ήταν όταν χτύπησα τον αστράγαλό μου και δεν μπορούσα να παίξω. Εννοείται πως ήθελα να κερδίσω. Αν πήγαινα στον τελικό εννοείται πως θα ήθελα να κερδίσω, ανεξάρτητα από τη σχέση μου με την Κατερίνα. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο το αγωνιστικό».


Ειδήσεις σήμερα:

Τουλάχιστον 16 νεκροί στο Νταγκεστάν από τις τρομοκρατικές επιθέσεις σε εκκλησίες και συναγωγή - Δείτε βίντεο

Οι Χούτι έπληξαν ελληνόκτητο πλοίο - Μικρής έκτασης τραυματισμοί και ζημιές

Πέρασε πρώτη η Γερμανία, ακολούθησε η Ελβετία - Βαθμολογίες, αποτελέσματα και πρόγραμμα της φάσης των ομίλων του Euro 2024

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr