Survivor 2024: Ο Γκιουλέκας νικητής του τελευταίου επάθλου, στο Γαλάτσι με νέο αυτοκίνητο - Δείτε βίντεο

Survivor 2024: Ο Γκιουλέκας νικητής του τελευταίου επάθλου, στο Γαλάτσι με νέο αυτοκίνητο - Δείτε βίντεο

Οι αναμνήσεις έξι μηνών, το γκρέμισμα της καλύβας, τα κοχύλια, το κομποσκοίνι και η μάχη για το SUV

MixCollage-25-Jun-2024-02-52-AM-5685
Ο Γιώργος Γκιουλέκας ήταν ο νικητής του τελευταίου αγώνα στη Δομινικανή Δημοκρατία για το Survivor 2024 και ο παίκτης που θα πάει απόψε 25/6 στον ημιτελικό του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ στην Αθήνα με το πολυτελές suv DS3, με την ελπίδα πως θα βρίσκεται και στον τελικό της 26ης Ιουνίου στο Γαλάτσι για να διεκδικήσει το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (24/6) η Κατερινά Δαλάκα, ο Γιώργος Γκιουλέκας, ο Ντάνιελ Νούκρα και ο Φάνης Μπολέτσης βρέθηκαν για τελευταία φορά στην παραλία του Άγιου Δομίνικου, που τους φιλοξένησε για 6 μήνες, για να την αποχαιρετήσουν, με τον Φάνη να ανοίγει το... βιβλίο των αναμνήσεων.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d28glteeji0h)

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d28goxat72cp)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d28gptglueq1)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d28gsgflzyrl)


Λίγο αργότερα οι τέσσερις φιναλίστ, όπως συνηθίζεται σε αυτό το σημείο του ριάλιτι επιβίωσης, προχώρησαν στο καθιερωμένο γκρέμισμα του καταλύματός τους.

«Αυτό που μου είχε λείψει από την καλύβα εδώ στην παραλία μας ήταν η θάλασσα. Απόλαυσα το νερό, έκανα βουτιές. Ανάμεικτα τα συναισθήματα, ήρθαμε να αποχαιρετήσουμε την παραλία. Ζήσαμε κάτι μοναδικό», δήλωσε η Κατερίνα Δαλάκα.

«Η συγκίνηση είναι αρκετή. Με το γκρέμισμα της καλύβας γκρεμίζονται πολλά πράγματα εδώ. Σίγουρα κρατάμε τα καλά ως ανάμνηση μέσα στο μυαλό μας, δεν θα τα ξαναζήσουμε όλα αυτά ποτέ. Θα κοιτάξω πίσω φεύγοντας με τη βάρκα και θα έχω μια γλυκιά ανάμνηση», εξομολογήθηκε στη συνέχεια η παίκτρια.

«Πάμε, παιδιά, ήρθε αυτή η στιγμή! Τέλος», είπε ο Φάνης Μπολέτσης στους συμπαίκτες του και έδωσε το έναυσμα για να καταστραφεί η καλύβα του φετινού Survivor.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d28gz0cxqfa1)


Ο Γιώργος Γκιουλέκας κράτησε κοχύλια για να φέρει πίσω στην Ελλάδα, ενώ ο Ντάνιελ Νούρκα έχει για γούρι στο κομποσκοίνι που του άφησε ο Σταμάτης Ταλαδιανός.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d28h39pmqdsp)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d28hh4vujbft)


Οι τέσσερις παίκτες βρέθηκαν για τελευταία φορά στο στίβο μάχης του Άγιου Δομίνικου για να αναμετρηθούν για το αυτοκίνητο SUV μεγάλου κυβισμού με τον Ντάνιελ Νούρκα να ξεκινάει με 8 ζωές, καθώς ήταν ο νικητής στο παιχνίδι των ερωτήσεων με τις μαμάδες και να ακολουθούν ο Γιώργος Γκιουλέκας με 7, ο Φάνης Μπολέτσης με 6 και η Κατερίνα Δαλάκα με 5.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d28hwxdex5rt)


Ο πρώτος παίκτης που έχασε τις ζωές του ήταν ο Φάνης Μπολέτσης, ο οποίος λίγο πριν τον τελευταίο του αγώνα λύγισε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d28j06ykultt)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d28j47s3zeip)


Η Κατερίνα Δαλάκα ήταν η επόμενη suvrivor που αναγκάστηκε να επιστρέψει στον πάγκο, με τους Γκιουλέκα και Ντάνιελ να συνεχίζουν τη μάχη για το έπαθλο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d28jzaju2p0x)


Παρόλο που ο παίκτης της Μπλε ομάδας είχε περισσότερες ζωές από αυτόν της Κοκκινης, τελικά ο Γιώργος Γκιουλέκας κατάφερε να νικήσει τον Ντάνιελ Νούρκα και θα πάει στον ημιτελικό της Αθήνας οδηγώντας το πολυτελές suv DS3.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d28km177vz41)


Μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιώργος Γκιουλέκας αναφέρθηκε τόσο στη νίκη του όσο και στην ένταση που έχει σε κάθε αγώνα και τον λόγο που δεν πηγαίνει στον πάγκο μαζί με τους συμπαίκτες του μετά από κάθε αγώνα του.

«Νιώθω εξαντλημένος αλλά και χαρούμενος. Έχω αδειάσει μέσα μου, τα έδινα όλα σε κάθε αναμέτρηση. Βγήκε η πίεση όλου του 5μηνου, δεν μπορούσα να ηρεμήσω ούτε πέντε λεπτά», δήλωσε αμέσως ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d28ksyimjf2p)


«Δεν είμαι υπερήφανος που απομονώνομαι μετά από κάθε πόντο και δεν πάω στο πάγκο. Στα συναισθήματά μου δεν είμαι πολύ καλός και μου έχει στοιχίσει αυτό. Είναι ένα από τα ελαττώματά μου. Είδα ότι δεν με παίρνει! Σαν εικόνα δεν μου αρέσει πολύ αλλά με βοηθάει να συγκεντρώνομαι, να παίρνω τις ανάσες μου. Τα νεύρα ήταν τεταμένα! Στο τέλος μου βγήκε μια ανακούφιση και ότι δεν μου αρέσει να με βλέπω σε ένταση. Δεν μου αρέσει να με βλέπω έτσι, αυτά έχει το παιχνίδι», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ σχετικά με το αυτοκίνητο που κέρδισε είπε με χιούμορ πως, πως εάν είναι αυτόματο, θα αναγκαστεί να το παραχωρήσει στη μητέρα του.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d28l324k6zuh)


Το επεισόδιο έκλεισε με τον Γιώργο Λιανό να αναφέρει μερικές λεπτομέρειες για το τι θα ακολουθήσει με την επιστροφή των φιναλίστ στην Ελλάδα και αποχαιρέτησε και αυτός με τη σειρά του τον Άγιο Δομίνικο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d28l6t5uewsx)




Ειδήσεις σήμερα:

Κρήτη: «Θέλαμε να πρωτοτυπήσουμε με το σούβλισμα του ταύρου» απαντά ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλουδιανών

«Πόλεμος» στα social για τον ΣΥΡΙΖΑ: Οι αιχμές Μωραΐτη, η απάντηση Ζαχαριάδη και η σφήνα Πολάκη

Politico: Η Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν βλέπει την επανεκλογή της να δυσκολεύει - Τι πρέπει να κάνει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης