Τζον Βόιτ: Περήφανος για την κόρη του Αντζελίνα Τζολί και την εγγονή του Βιβιέν για το μιούζικάλ τους

Πατέρας και κόρη έχουν αντιμετωπίσει προβλήματα στη σχέση τους κατά καιρούς

Ο Τζον Βόιτ επαίνεσε την κόρη του, Αντζελίνα Τζολί, και τη 15χρονη εγγονή του, Βιβιέν, αφού κέρδισαν το βραβείο Tony για το καλύτερο μιούζικαλ το περασμένο Σαββατοκύριακο.

«Είναι καταπληκτικό», δήλωσε στο TMZ, αναφερόμενος στη νίκη μητέρας και κόρης για το μιούζικαλ «The Outsiders», στο οποίο ήταν παραγωγοί.
«[Είμαι] πολύ περήφανος για τη Βιβιέν και πολύ περήφανος για την Άντζι επειδή προσπαθεί πραγματικά να ενθαρρύνει κάθενα από τα παιδιά να γίνει αυτό που θέλει να γίνει».
Ο 85χρονος ηθοποιός δήλωσε ότι η Βιβιέν, η οποία εργάστηκε ως βοηθός και συμπαραγωγός στο «Outsiders» στο Μπρόντγουεϊ, έφερε σε επαφή την 49χρονη ηθοποιό με το μιούζικαλ, αφότου το είδε πολλές φορές στο Σαν Ντιέγκο.

«Η Βιβιέν διάβασε το βιβλίο και στη συνέχεια πήγε να δει αυτή την προ-Μπρόντγουεϊ εκδοχή κοντά στο Σαν Ντιέγκο», εξήγησε. «Πήγε τέσσερις φορές και είπε: "Μαμά, πρέπει να το δεις αυτό". Η Άντζι ενδιαφέρθηκε πολύ. Έδειχνε κάτι από τη Βίβιεν που δεν είχε δει ποτέ πριν». Ο Βόιτ είπε ότι ο σκηνοθέτης πίστευε ότι η εγγονή του «είχε ταλέντο και μάτι για κάτι».

Στις 16 Ιουνίου, η Βιβιέν και η Τζολί εμφανίστηκαν στο κόκκινο χαλί της τελετής απονομής των βραβείων Tony 2024.

Η Τζολί και ο Βόιτ είχαν προβλήματα στη σχέση τους ανά τα χρόνια.

Η σταρ φέρεται να ήταν αναστατωμένη που ο πατέρας της απάτησε τη μητέρα της, κατά τη διάρκεια του γάμου τους. Το ζευγάρι χώρισε το 1980, όταν η Τζολί ήταν 5 ετών. Όταν η ηθοποιός ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον Πιτ το 2014, ο Βόιτ αποκάλυψε ότι δεν είχε ιδέα για τον γάμο.

Τον περασμένο Νοέμβριο, ο Βόιτ αντέδρασε με την κόρη του επειδή έκανε ορισμένες αναρτήσεις για την υπεράσπιση των Παλαιστινίων αντί των Ισραηλινών.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Στέφανος Κασσελάκης: «Μανιφέστο» κατά του ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα - Δεν υπάρχουν τοτέμ, δεν θέλουμε ελεγχόμενους σωτήρες

Euro 2024: Η Ιταλία ισοφάρισε στο 90+8' την Κροατία και προκρίθηκε ως 2η - Πρώτη η Ισπανία - Δείτε τα γκολ

Survivor 2024: Ο Γκιουλέκας νικητής του τελευταίου επάθλου, στο Γαλάτσι με νέο αυτοκίνητο - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr