Αντώνης Γούναρης για Χαρούλα Αλεξίου: Όταν τραγούδησε στο στούντιο είχαμε ανατριχιάσει όλοι

Ο συνθέτης περιέγραψε τις συνεργασίες του με γνωστούς μουσικούς καλλιτέχνες

alexiou-goynaris
Ο Αντώνης Γούναρης διηγήθηκε μερικές αναμνήσεις του από συνεργασίες με γνωστούς μουσικούς καλλιτέχνες και τραγουδιστές, αναμέσα στους οποίους η Χάρις Αλεξίου, ο Στέλιος Καζαντζίδης, ο Δημήτρης Μητροπάνος και ο Νότης Σφακιανάκηςστην κάμερα του «Πάμε Δανάη».

«Από τις λίγες φορές, που έχω γράψει τραγούδι, πήγα και πήρα τον Γιάννη Πάριο από το σπίτι του με πιτζάμες και παντόφλες. Δεν το πίστευα ότι πέρασαν 5 ώρες παιδεύοντας ένα τραγούδι. Λέγαμε και κάτι άλλο, λέγαμε και μια ιστορία. Αυτά είναι που μένουν», είπε αρχικά ο Αντώνης Γούναρης.

Στη συνέχεια, περιέγραψε μια σκηνή με τον Στέλιο Καζαντζίδη. Καθώς βρίσκονταν στο στούντιο, ο Στέλιος Καζαντζίδης άρχισε να τραγουδάει ένα τραγούδι με γυναικείο στίχο. Όταν εκείνος του είπε πως δεν μπορεί να το τραγουδήσει γιατί είναι γυναικείο,ο τραγουδιστής του απάντησε πως «δεν υπάρχει αρσενικό και θηλυκό».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d28we1yn3s7l)
Κλείσιμο

Επίσης, ο συνθέτης αφηγήθηκε μια στιγμή σε ένα στούντιο μαζί με τον Νίκο Βέρτη και τη Νατάσα Θεοδωρίδου: «Θυμάμαι τον Νίκο Βέρτη να προσπαθεί να δώσει ένα κομμάτι στην Νατάσα Θεοδωρίδου και να τα τραγουδά στον τόνο της και μου λέει “πώς ακούγομαι έτσι;”».

«Με τον Γιάννη Πλούταρχο στο “Καλύτερο παιδί” του είπα εγώ “πες το γιατί αυτό το τραγούδι θα χαρακτηρίσει την καριέρα σου”», θυμήθηκε ο Αντώνης Γούναρης.

Για τη Χαρούλα Αλεξίου, ο Αντώνης Γούναρης αφηγήθηκε: «Θυμάμαι τη Χαρούλα Αλεξίου στο στούντιο που είχε την κιθάρα της, ήμασταν οι μουσικοί απέναντι και ξεκίνησε να μας παίζει το τραγούδι. Όταν ήρθε το δεύτερο κουπλέ, κάνει μια οκτάβα πάνω. Εκείνη τη στιγμή ήθελα να της πω: "Σταμάτα, δεν γίνεται αυτό, δεν μπορούμε να παίξουμε, ανατριχιάσαμε όλοι"».

Τέλος, ο Αντώνης Γούναρης διηγήθηκε και άλλες συναντήσεις του με γνωστούς μουσικούς καλλιτέχνες: «Ο Δημήτρης Μητροπάνος μπήκε στις 5 η ώρα στο στούντιο και στις 6 είχαμε τελειώσει τρία τραγούδια. Για να γίνει το “Μια ματιά σου μόνο φτάνει” του Σφακιανάκη υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός τότε με το ποιος θα κάνει το μεγαλύτερο τσιφτετέλι. Σε αυτό έκανε φωνητικά η Πέγκυ Ζήνα, η οποία είναι μία από τις πιο καλοκουρδισμένες τραγουδίστριες».

Ειδήσεις σήμερα:

Νέα στοιχεία καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς των μελών του πληρώματος του «Περσεφόνη» για τη φωτιά στην Ύδρα


Στα άκρα η σύγκρουση Κασσελάκη με Τσίπρα - Το «χάος», το «μαύρο χρήμα», τα «τοτέμ» και η Κεντροαριστερά

Στους 38 βαθμούς σήμερα ο υδράργυρος, έρχονται βροχές στα βόρεια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης