Κέβιν Κόστνερ: Ο γιος του έκανε το υποκριτικό ντεμπούτο του δίπλα στον πατέρα του

Κέβιν Κόστνερ: Ο γιος του έκανε το υποκριτικό ντεμπούτο του δίπλα στον πατέρα του

Ο Χέις Κόστνερ παίζει στη νέα ταινία του ηθοποιού και σκηνοθέτη, Horizon: An American Saga- Chapter 1

costner_12
Ο γιος του Κέβιν Κόστνερ, Χέις, πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην υποκριτική με το γουέστερν «Horizon: An American Saga- Chapter 1».

Ο 15χρονος γιος του Κέβιν Κόστνερ και της Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας στο Λος 'Αντζελες και μίλησε για τη συνεργασία με τον πατέρα του, ο οποίος έγραψε το σενάριο μαζί με τον Τζον Σ. Μπέιρντ, ανέλαβε τον πρωταγωνιστικό ρόλο, τη σκηνοθεσία και τη παραγωγή.

«Με "παγίδευσε". Έπρεπε να περνάω όλη την ημέρα μαζί του, κάθε μέρα και να τον βλέπω να δουλεύει», είπε γελώντας ο Χέις και πρόσθεσε στο ΕΤ: «Πέρασα πολύ καλά, ήταν μια καταπληκτική εμπειρία. Είμαι πολύ περήφανος για τον πατέρα μου».

Ο Χέις βρήκε την εμπειρία «πολύ ωραία» και «καταπληκτική» και όταν είδε το υλικό είπε ότι ήταν «πολύ περήφανος για τον πατέρα μου. Δουλεύει τόσο καιρό. Μπορούσα να σκεφτώ μόνο τον πατέρα μου εκείνη τη στιγμή».

Κλείσιμο
Όταν του είπαν για το αστείο του Χέις ότι τον «παγίδευσε», ο Κόστνερ απάντησε: «Το έκανα. Κατάλαβα πώς να τον έχω κοντά μου. Ποτέ δεν θα είναι τόσο νέος, ποτέ δεν θα είναι τόσο γλυκός και όμορφος. Απλώς θα γίνει ένας νέος άντρας και είναι πολύ καλός στην ταινία».

Σε μια εμφάνιση στην εκπομπή Today νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Κόστνερ αποκάλεσε τον Χέις «όμορφο αγόρι» και «ήσυχο». Ο ίδιος έπαιξε τον γιο του στην ταινία «Horizon: An American Saga», παρά τη στάση του σχετικά με τις διασημότητες που τραβούν τα παιδιά τους στα έργα τους.

«Δεν έχω σπρώξει τα παιδιά μου στη δουλειά», δήλωσε. «Αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί νέοι ηθοποιοί που θα σκότωναν για να παίξουν σε αυτή την ταινία και δεν θέλω να τους στερήσω αυτούς τους ρόλους μόνο και μόνο επειδή μπορώ να βάλω τα δικά μου παιδιά. Αλλά σε αυτή την περίπτωση, ήταν ένας μικρότερος ρόλος. Τον ήθελα εγωιστικά μαζί μου για την εβδομάδα, τις δύο εβδομάδες που ήταν μαζί μου».
Horizon: An American Saga | Official Trailer #2

Αν και ο Χέις είναι πρωτάρης στον τομέα της υποκριτικής, ο Κόστνερ τον επαίνεσε για την «πραγματικά όμορφη» ερμηνεία του.

Ο Κόστνερ έχει τον Χέις, τον Κέιντεν και της Γκρέις, με την πρώην σύζυγό του Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ. Έχει, επίσης, άλλα τρία παιδιά με την πρώην σύζυγό του, Σίντι Σίλβα, και έναν γιο με την πρώην σύζυγό του, Μπρίτζετ Ρούνεϊ.

Φωτογραφία: EPA

Ειδήσεις σήμερα:

Απόστολος Λύτρας: Ο «ψυχώ» τηλεδικηγόρος που εξόργισε (και ξύπνησε) όλη την Ελλάδα

Στα άκρα η σύγκρουση Κασσελάκη με Τσίπρα - Το «χάος», το «μαύρο χρήμα», τα «τοτέμ» και η Κεντροαριστερά

Στους 38 βαθμούς σήμερα ο υδράργυρος, έρχονται βροχές στα βόρεια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης