Good Job Nicky: Είμαι αρκετά ανταγωνιστικός για να πω ότι δεν θέλω να πάω στη Eurovision, με φαντάζομαι νικητή

Πάντως το τραγούδι το έχουμε, πρόσθεσε ο τραγουδιστής

O Good Job Nicky μίλησε για την εμφάνισή του, τη Eurovision, αλλά και τους διάσημους γονείς του.

Ο νεαρός τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» και αρχικά, ανέφερε: «Είμαι σε μια φάση που έχω αλλάξει και χαίρομαι. Έχω βρει πάλι τον Νικόλα με έναν τρόπο. Αποφάσισα να τα διαγράψω όλα και την επόμενη ημέρα αποφάσισα να ξυρίσω τα μαλλία μου».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Το "good job, Nicky" το λέω συνέχεια στον εαυτό μου τον τελευταίο καιρό, έχω σκεφτεί να αλλάξω και το όνομά μου».

Δείτε το βίντεο:

Αναφορικά με την Πάρο, όπου περνά τις διακοπές του και ζει η μητέρα του, Σοφία Αλιμπέρτη, είπε: «Επιδιώκω συχνά να πηγαίνω στην Πάρο. Θα σκεφτόμουν να μείνω μόνιμα στην Πάρο, αλλά όταν νιώσω ότι μου αξίζει. Μου αρέσει η ζωή που κάνει η μητέρα μου, έχει βρει την υγειά της και έχει ηρεμήσει».

Συμπλήρωσε επίσης, για τους γονείς του: «Έχω γράψει δύο τραγούδια για τη μητέρα μου που δεν έχουν κυκλοφορήσει, ένα για τα γενέθλιά της κι ένα για να της ζητήσω συγγνώμη. Όταν κοιτάω τη μητέρα μου, νιώθω μια ελευθερία. Ο πατέρας μου είναι ερμηνευτής, δεν είναι τραγουδιστής. Συγκινούμαι συχνά, όταν τον ακούω».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να πάει στη Eurovision. «Είμαι αρκετά ανταγωνιστικός για να σου πω ότι δεν θέλω να πάω στη Eurovision. Σε προσωπικό επίπεδο, με φαντάζομαι νικητή. Πάντως, το τραγούδι το έχουμε. Θέλω να κάνω καριέρα στο εξωτερικό, σιγανά και ταπεινά», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Απόστολος Λύτρας: Ο «ψυχώ» τηλεδικηγόρος που εξόργισε (και ξύπνησε) όλη την Ελλάδα

Στα άκρα η σύγκρουση Κασσελάκη με Τσίπρα - Το «χάος», το «μαύρο χρήμα», τα «τοτέμ» και η Κεντροαριστερά

Στους 38 βαθμούς σήμερα ο υδράργυρος, έρχονται βροχές στα βόρεια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr