Δημήτρης Σταρόβας: Σολάρει με την κιθάρα του, ενώ αναρρώνει μετά το εγκεφαλικό που υπέστη

Δημήτρης Σταρόβας: Σολάρει με την κιθάρα του, ενώ αναρρώνει μετά το εγκεφαλικό που υπέστη

Η νέα ανάρτησή του, λίγες μέρες μετά το συγκινητικό βίντεο που μιλάει για την πορεία της υγείας του

starovas-arthrou
Ο Δημήτρης Σταρόβας σημειώνει πρόοδο στην κατάσταση της υγείας του, λίγο καιρό μετά το εξιτήριο που πήρε από το Τζάνειο όπου νοσηλεύτηκε, λόγω του εγκεφαλικού επεισοδίου που υπέστη τον Μάιο.

Μερικές μέρες μετά το βίντεο που ανάρτησε, στο οποίο μιλάει για την περιπέτεια με την υγεία του και συγκίνησε το Instagram, ο μουσικός επανήλθε με νέα ανάρτηση.

Στο κλιπ που ανέβασε και πάλι μέσω Instagram, το απόγευμα της Τρίτης 25 Ιουνίου, κατέγραψε τον εαυτό του να σολάρει με την κιθάρα του ένα κομμάτι, που όπως σημείωσε ο ίδιος, το έπαιξε «έτσι κι έτσι».


Δείτε το βίντεο

Μπορεί το αποτέλεσμα να μην άρεσε και πολύ στον Δημήτρη Σταρόβα, αλλά οι ακόλουθοί του τον αποθέωσαν. Από τους πρώτους που σχολίασαν το βίντεο, ήταν ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, ο Χρήστος Δάντης και η Σμαράγδα Καρύδη.

«Αφού μιλάει η κιθάρα για σένα αγόρι μου!!» σχολίασε ο Μίλτος Πασχαλίδης ενώ οι υπόλοιποι «πλημμύρισαν» με καρδιές το κλιπ.

Δείτε μερικά από τα σχόλια
Κλείσιμο
starovas70-

Το συγκινητικό βίντεο που μιλάει για την υγεία του
Πριν λίγες μέρες, ο αγαπημένος καλλιτέχνης, ανέβασε ένα κλιπ, που αρχικά φαίνεται ότι ακόμα έχει κάποιες δυσκολίες στην ομιλία του μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη, όμως όπως είπε κάθε μέρα βελτιώνεται.


Με αυτόν τον τρόπο θέλησε να γνωστοποιήσει ο ίδιος για την πορεία της υγείας του.

Ταυτόχρονα, με δάκρυα στα μάτια, θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους βρίσκονται δίπλα του όλο αυτό το διάστημα της σοβαρής περιπέτειας της υγείας του, κάνοντας ειδική αναφορά στη σύντροφο του «την Αννούλα μου».

«Γεια σας. Ένας μήνας έχει περάσει από την περιπέτεια μου. Δεν ήθελα να κάνω το βίντεο αυτό για να μη με δείτε έτσι πως έχετε συνηθίσει αλλά σκέφτηκα ότι δεν πρέπει να κρυβόμαστε. Μέσα στην ζωή είναι όλα. Θέλω να πάρετε πληροφορίες από πρώτο χέρι ότι είμαι καλά, κάθε μέρα βελτιώνομαι όλο και καλύτερα πάνε τα πράγματα. Θέλω να σας πω τόσα πολλά και να ευχαριστήσω τόσους ανθρώπους αλλά δεν γίνεται θα μας πάρει δύο μέρες το βίντεο. Οπότε επιφυλάσσομαι για αργότερα. Προς στιγμήν θέλω να ευχαριστήσω την Αννούλα μου και όλους εσάς για την αγάπη που μου δείξατε όλη αυτή την περίοδο και συνεχίζετε ακόμη. Θα τα πούμε σύντομα σας φιλώ. Ευχαριστώ» είπε.

Η συγκίνηση του Δημήτρη Σταρόβα όταν βγήκε από το νοσοκομείο
Ο Δημήτρης Σταρόβας πήρε εξιτήριο από το Τζάνειο νοσοκομείο, στις 29 Μαΐου, δύο εβδομάδες μετά το εγκεφαλικό.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d1m4zxo3alrd)

Με δάκρυα στα μάτια, ο Δημήτρης Σταρόβας απαθανατίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο από τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν επί ώρες έξω από το νοσοκομείο, ενώ δεν σταμάτησε να ευχαριστεί τον κόσμο για τη συμπαράσταση που έλαβε σε αυτή τη δύσκολη περιπέτεια της υγείας του. Στη συνέχεια αρνήθηκε ευγενικά να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση και αποχώρησε με το αυτοκίνητο ενός φίλου του.

Δείτε φωτογραφίες
20240529150301_6Z3A5758__3_
20240529150255_6Z3A5743
20240529150309_6Z3A5780

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε πιο πριν, από την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού», ο Δημήτρης Σταρόβας εμφανίστηκε στο παράθυρο του δωματίου του στο νοσοκομείο, λίγο πριν πάρει εξιτήριο. Φορώντας μία μπλούζα με το συμβολικό μήνυμα «Don’t Quit» (Μην τα παρατάς), ο καλλιτέχνης ύψωσε συγκινημένος τη γροθιά του, δείχνοντας τη φράση που είχε τυπωμένη στην μπλούζα του κι ευχαριστούσε τους δημοσιογράφους, για τη στήριξή τους.

Δείτε το βίντεο
Δημήτρης Σταρόβας: Η πρώτη εικόνα μέσα από το νοσοκομείο πριν από το εξιτήριο

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε, αλλά στο μεταναστευτικό το νερό έχει μπει στο αυλάκι

Ποινή φυλάκισης δύο ετών για τον Φρέντη Μπελέρη - Παραμένει κρατούμενος μέχρι τον Οκτώβριο


Η ανανέωση στον ΣΥΡΙΖΑ ξεκινά από τους «Κασσελίστας» - Εκτός Βουλής με τις 3 θητείες Πολάκης, Τζάκρη και Κασιμάτη

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης