Ιωάννα Παλιοσπύρου: Φωτογραφήθηκε στη θάλασσα με ολόσωμο μαγιό και ένα μεγάλο καπέλο

Τα στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές της διακοπές που ανέβασε στο Instagram

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ξεκίνησε τα μπάνια της στη θάλασσα και το απόγευμα της Τρίτης 25 Ιουνίου, μοιράστηκε μερικές καλοκαιρινές φωτογραφίες της με τους διαδικτυακούς ακολούθους της.

Με ένα καφέ ολόσωμο αποκαλυπτικό μαγιό, ένα μεγάλο κόκκινο καπέλο στο κεφάλι και ένα ζευγάρι σκουρόχρωμα γυαλιά ηλίου, η Ιωάννα Παλιοσπύρου παίρνει πόζες με θέα τη θάλασσα και τον... σωματοφύλακά της, όπως αποκαλεί έναν μεγάλο διακοσμητικό σκύλο, πλάι στον οποίο και έβγαλε μια φωτογραφία.

«Νιώθω υπέροχα με τον σωματοφύλακά μου» έγραψε στην ανάρτησή της.

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε


Η Ιωάννα Παλιοσπύρου αναρτά συχνά φωτογραφίες και βίντεο κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών της διακοπών. Πέρυσι, στις αρχές του Αυγούστου, η Ιωάννα Παλιοσπύρου μέσω Instagram stories της, ανέβασε ένα boomerang κλιπ από μία πισίνα εσωτερικού χώρου. Φορώντας ένα κόκκινο μπικίνι, κατέγραψε τον εαυτό της λίγο πριν βουτήξει στο νερό. «Όλη δική μου» έγραψε στην ίδια ανάρτηση, μιας και δεν ήταν κανένας άλλος στον χώρο.

Δείτε το βίντεο


Οι φωτογραφίες και το βίντεο από τη Μήλο
Μερικές μέρες πριν και συγκεκριμένα το απόγευμα της Παρασκευής 14 Ιουλίου, μοιράστηκε με τους ακολούθους της μια σειρά από στιγμιότυπα και ένα βίντεο από τον Φυροπόταμο της Μήλου.


Στις φωτογραφίες πόζαρε η ίδια με μία ολόσωμη παντελόνα στα χρώματα του κόκκινου και του πορτοκαλί, ένα καπέλο και γυαλιά ηλίου, την ώρα που παίρνει διάφορες πόζες με φόντο την παραλία του νησιού.

Δείτε τις φωτογραφίες


Στο κλιπ, απαθανατιζόταν και πάλι η ίδια, να απολαμβάνει τη θέα από ένα ψηλό σημείο στο οποίο βρίσκεται και σε άλλο πλάνο, να περπατά σε μία παραλία.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Ιωάννα Παλιοσπύρου έγραψε στα αγγλικά: «Η ευτυχία δεν είναι κάτι που αναβάλλεις για το μέλλον, είναι κάτι που σχεδιάζεις για το παρόν».

Δείτε το βίντεο




Ειδήσεις σήμερα:

Νέα στοιχεία καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς των μελών του πληρώματος του «Περσεφόνη» για τη φωτιά στην Ύδρα


Στα άκρα η σύγκρουση Κασσελάκη με Τσίπρα - Το «χάος», το «μαύρο χρήμα», τα «τοτέμ» και η Κεντροαριστερά

Στους 38 βαθμούς σήμερα ο υδράργυρος, έρχονται βροχές στα βόρεια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr