Σασμός: Η φωτογραφία της Δανάης Παππά με τη Μαρία Τζομπανάκη στα τελευταία γυρίσματα της σειράς
Kαι πώς να σ’ αποχωριστώ και πώς θα σου μακρύνω Μαράκι μου, έγραψε η ηθοποιός
Ο «Σασμός» φτάνει προς το τέλος του και η Δανάη Παππά δημοσίευσε μια φωτογραφία από τα τελευταία γυρίσματα.
Η δραματική σειρά του Alpha που σημείωσε μεγάλη επιτυχία και την οποία παρακολουθούσαν καθημερινά, χιλιάδες τηλεθεατές, ολοκληρώνεται.
Η ηθοποιός που υποδύεται τη «Θοδώρα» δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο με τη Μαρία Τζομπανάκη.
Σε αυτό, οι δύο γυναίκες ποζάρουν χαμογελαστές στον φακό, ενώ είναι ξαπλωμένες στο γρασίδι. Στη λεζάντα έγραψε: «Βαδίζουμε προς το τέλος του Σασμού μας.. Kαι πώς να σ’ αποχωριστώ και πώς θα σου μακρύνω Μαράκι μου🤍».
Με κάθε συλλογή, με κάθε κομμάτι, με κάθε πρωτοβουλία, η H&M αλλάζει το παρόν και το μέλλον της μόδας, σταθερά, αποφασιστικά και εμπνευσμένα, εδώ και 78 χρόνια.
Με τη νέα της πρωτοβουλία, η Κωτσόβολος εξασφαλίζει για δύο ώρες ένα ήρεμο και φιλικό περιβάλλον αγορών, ειδικά διαμορφωμένο για άτομα που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού καθώς και με προβλήματα αισθητηριακής επεξεργασίας.
Με ανάμεικτες αντιδράσεις έγιναν δεκτά τα δύο νέα σχέδια δράσης της Κομισιόν για τη μείωση του ενεργειακού κόστους και την ανταγωνιστικότητα της βιομηχανίας.