Ναόμι Κάμπελ: Η πιο περήφανη στιγμή της ζωής μου, ήταν όταν έγινα μητέρα

Ναόμι Κάμπελ: Η πιο περήφανη στιγμή της ζωής μου, ήταν όταν έγινα μητέρα

Λίγο καιρό πριν, επιβεβαίωσε ότι απέκτησε και τα δύο παιδιά της μέσω παρένθετης μητέρας

kampel2
Η Ναόμι Κάμπελ, τόνισε ότι η μητρότητα είναι η πιο σημαντική εξέλιξη στη ζωή της, λίγο καιρό αφού επιβεβαίωσε ότι όπως το πρώτο, έτσι και το δεύτερο παιδί της, ήρθε μέσω παρένθετης μητέρας.

Το supermodel έγινε μητέρα για πρώτη φορά το 2021 σε ηλικία 50 ετών και πόζαρε με το νεογέννητο στο εξώφυλλο της Vogue, προκαλώντας ερωτήματα στον κόσμο όταν ανακοίνωσε την γέννηση της κόρης της. Το 2023,  ακολούθησε ο ερχομός του γιου της, για τον οποίο μέχρι τώρα, δεν είχε μοι8ραστεί λεπτομέρειες.

Στην ερώτηση κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο ITV, για το ποια ήταν η πιο περήφανη στιγμή της ζωής της, η Κάμπελ απάντησε: «Σίγουρα το να γίνω μητέρα, χωρίς αμφιβολία».


Η Ναόμι Κάμπελ μιλώντας πρόσφατα στους Times, ανέφερε: «Τα μωρά μου είναι τα πάντα για μένα. Με έκαναν να φοβάμαι για το μέλλον». Η Κάμπελ συνέχισε εξηγώντας ότι δεν έψαχνε ποτέ πατέρα για τα παιδιά της και ότι είναι ευτυχισμένη που είναι «μια ανύπαντρη μητέρα μιας ανύπαντρης μητέρας».

Κλείσιμο
Όταν ρωτήθηκε αν χρησιμοποίησε παρένθετη μητέρα, το μοντέλο απάντησε: «Το έκανα. Ελπίζω σε έναν καλύτερο κόσμο για τα παιδιά μου. Είναι 110% η προτεραιότητά μου. Πρέπει να είμαι εκεί γι' αυτά την πρώτη τους μέρα στο σχολείο».

Το μοντέλο μίλησε επίσης για την ανησυχία της ότι οι νεότερες γενιές δεν ενδιαφέρονται να κάνουν παιδιά και επέμεινε ότι η γονεϊκότητα πάντα «αξίζει τον κόπο», όσο δύσκολες και αν είναι οι συνθήκες.

Σχολίασε: «Έχω ακούσει πολλά νεαρά κορίτσια να λένε ότι είναι πολύ ακριβό να κάνουν παιδιά και ότι μπορεί να μην τα θέλουν, και τους είπα: "Θα αλλάξετε γνώμη. Θα θέλετε να γίνετε μητέρες". Καταλαβαίνω ότι από οικονομική άποψη είναι δύσκολο. Αλλά η μητέρα μου δεν είχε τίποτα και τα κατάφερε. Αξίζει τον κόπο. Είναι τόσο καταπληκτικό».



Ειδήσεις σήμερα:

Σήμερα ξεκινά η δίκη για την εν ψυχρώ δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ

«Ιστορική μέρα»: Ο Τζούλιαν Ασάνζ επιστρέφει σπίτι του μετά από 14 χρόνια νομικών μαχών

«Αυγή»: Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης