Στράτος Τζώρτζογλου: Ήθελα να αφήσω διαθήκη όταν περνούσα κατάθλιψη

Η Σοφία τράβηξε το μεγαλύτερο λούκι, θα μπορούσε να είχε φύγει αλλά έκατσε και με στήριξε, πρόσθεσε για τη σύζυγό του

Ο Στράτος Τζώρτζογλου περιέγραψε τη δύσκολη περίοδο που βίωσε, όταν ήρθε αντιμέτωπος με την κατάθλιψη. Όπως τόνισε, μεταξύ άλλων, έκανε σκοτεινές σκέψεις για το πώς θα εξελιχθεί η κατάστασή του και ανέφερε ότι σκόπευε μέχρι και να αφήσει διαθήκη.

«Ήθελα να αφήσω διαθήκη, υποκρινόμουν στον γιο μου ότι όλα είναι καλά. Βέβαια, το κατάλαβε ο Αλκιβιάδης και με στήριξε και με το παραπάνω» είπε στο περιοδικό «Λοιπόν». Σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης 26 Ιουνίου στο «Happy Day».

Δείτε το βίντεο

Ανάμεσα σε όσα τόνισε ο ηθοποιός, σχολίασε πόση στήριξη έλαβε από τη σύζυγό του, Σοφία Μαριόλα«Το μεγαλύτερο λούκι το πέρασε η Σοφία. Δεν ήθελα να φάω να σηκωθώ από το κρεβάτι, δεν μιλιόμουν και ήμουν γενικότερα χαμένος στη σκέψη μου. Αν και θα μπορούσε να είχε φύγει από τη ζωή μου, έμεινε δίπλα μου και με στήριξε όσο μπορούσε» δήλωσε ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Λίγες μέρες πριν, η Σοφία Μαριόλα ρωτήθηκε από ρεπόρτερ που τη συνάντησαν σε βραδινή της έξοδό, για την κρίση στον γάμο της και μεταξύ άλλων, είπε στην κάμερα του «Happy Day» ότι πράγματι, όταν ο ηθοποιός ήρθε αντιμέτωπος με την κατάθλιψη, για την οποία μίλησε πρόσφατα, η μεταξύ τους σχέση, δοκιμάστηκε. «Όλα είναι καλά ανάμεσα σε εμένα και τον Στράτο αυτή τη στιγμή. Η περίοδος της κατάθλιψής του ήταν σίγουρα μια δύσκολη περίοδος, δοκιμάστηκε η σχέση μας και αυτό είτε σε χωρίζει, είτε σε κάνει πιο δυνατό. Εμείς δόξα τω Θεώ το ξεπεράσαμε» ανέφερε η Σοφία Μαριόλα.


Τι είχε πει ο Στράτος Τζώρτζογλου
Και ο ηθοποιός είχε σχολιάσει στο «Fay’sTime» την κρίση στον γάμο τους. Ο Στράτος Τζώρτζογλου δήλωσε πρόσφατα, ότι η ψυχολογική του κατάρρευση, είχε δυσκολέψει πολύ τη Σοφία Μαριόλα.

«Η σύζυγός μου πέρασε μεγάλο λούκι με την κατάθλιψή μου, στεναχωρήθηκε πολύ, δεν μπορούσε να βλέπει τον άνθρωπο που είχε παντρευτεί και ήταν λαμπερός, υπέροχος, μέσα στις διακοπές και στην τρέλα… ξαφνικά να έχει γίνει άλλος. Της χρωστάω μεγάλη ευγνωμοσύνη για τα δύο χρόνια που μου στάθηκε» ανέφερε.

Όσον αφορά στο πώς προέκυψε η κατάθλιψη, ο Στράτος Τζώρτζογλου δήλωσε: «Καταρχάς, συνειδητοποίησα πόσο εύκολο είναι να πέσει κανείς σε κατάθλιψη. Επειδή εγώ μια ζωή ήμουν δοσμένος στη δουλειά, δούλευα από το πρωί έως το βράδυ, παραγωγές, θέατρο, συνεντεύξεις, εξώφυλλα. Η ζωή μου ήταν σε μια συνεχή ταχύτητα για πάρα πολλά χρόνια. Ξαφνικά το ρολόι σταμάτησε όταν πέθανε η μάνα μου. Εκεί, ενώ είχα αφιερώσει όλη μου τη ζωή στη μητέρα μου - τα έκανα όλα αυτά για να είναι περήφανη η μητέρα μου - συνειδητοποίησα πόσο μεγάλη ανάγκη την είχα για να συνεχίσω να υπάρχω».


Ειδήσεις σήμερα:

Αμύνεται ο Κασσελάκης στην κατακραυγή για «Αυγή»: Όσοι θέλουν μαύρο χρήμα, να εκλέξουν άλλο πρόεδρο

«Ιστορική μέρα»: Ο Τζούλιαν Ασάνζ επιστρέφει σπίτι του μετά από 14 χρόνια νομικών μαχών

«Αυγή»: Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr