Σελίν Ντιόν: Η συγκινητική εξομολόγηση στα παιδιά της - Έχω γυρίσει όλο τον κόσμο και στην πραγματικότητα δεν είδα τίποτα

Σελίν Ντιόν: Η συγκινητική εξομολόγηση στα παιδιά της - Έχω γυρίσει όλο τον κόσμο και στην πραγματικότητα δεν είδα τίποτα

Οι 13χρονοι Έντι και Νέλσον έκαναν κάποιες ερωτήσεις στη διάσημη μητέρα τους με αφορμή το νέο ντοκιμαντέρ της

celine-dion-434
Με αφορμή την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ της, «I Am: Celine Dion», η Σελίν Ντιόν μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο Instagram μια συνέντευξη που της πήραν οι δίδυμοι γιοι της, οι 13χρονοι Έντι και Νέλσον.

Το ντοκιμαντέρ ασχολείται με τη ζωή της διάσημης τραγουδίστριας, την απώλεια του συζύγου της πριν από οκτώ χρόνια και τη διάγνωσή της με το Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ανθρώπου.

Συγκεκριμένα, τη ρώτησαν για το αγαπημένο της χρώμα και το πού θα διάλεγε να ταξιδέψει σε ολόκληρο τον κόσμο.

Δείτε το βίντεο
Κλείσιμο

Όταν λοιπόν τη ρώτησαν: «Ποιο είναι το αγαπημένο σου χρώμα;», εκείνη απάντησε: «Νόμιζα ότι θα μου κάνετε μια πολύ εύκολη ερώτηση, αλλά αυτή δεν είναι εύκολη».

«Το δικό μου είναι το κόκκινο», είπε ο ένας, με τη μαμά του να ρωτάει και τον αδερφό του: «Μου αρέσει αυτό. Κόκκινο είναι η αγάπη. Εσένα, ποιο είναι;».

«Το κόκκινο» είπε και ο δεύτερος γιος. «Δεν χρειάζεται να πεις κι εσύ το κόκκινο επειδή είστε δίδυμα» σχολίασε η Ντιόν, αλλά το αγόρι είπε: «Όχι, αλήθεια».

«Τι συνέβη; Είσαι ερωτευμένος; Μη μου κρατάτε μυστικά, αγόρια… Ποια είναι η επόμενη ερώτηση;», ανέφερε η τραγουδίστρια.

«Αν μπορούσες να πας οπουδήποτε στον κόσμο, πού θα πήγαινες; Ας πούμε, σε μια άλλη χώρα ή πολιτεία», ρώτησε ο δεύτερος γιος.

«Ξέρω ότι ξέρεις την απάντηση: ότι έχω γυρίσει πολλές φορές τον κόσμο. Θα το πιστέψεις αν σου πω ότι παρόλο που έχω γυρίσει τον κόσμο στην πραγματικότητα δεν είδα τίποτα; Παράξενο, έτσι; Κάποιες φορές αυτό το αποκαλείς "το τίμημα που πρέπει να πληρώσεις"», είπε συγκινημένη η Ντιόν.


Ειδήσεις σήμερα:

Δείτε το τελευταίο πρωτοσέλιδο της Αυγής - Πυρ ομαδόν και κατακραυγή για την απόφαση Κασσελάκη να κλείσει η ιστορική εφημερίδα

Survivor 2024: Εκτός του μεγάλου τελικού ο Γιώργος Γκιουλέκας - Δείτε όσα έγιναν στον ημιτελικό

Βρετανία: Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν για εισβολή σε ιδιοκτησία του Ρίσι Σούνακ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης