Survivor: Η σπόντα της Χατζηανδρέου στη Δαλάκα στον τελικό - Κατερίνα, οι φιλίες στο παιχνίδι είναι πολύ σημαντικές, της είπε

Survivor: Η σπόντα της Χατζηανδρέου στη Δαλάκα στον τελικό - Κατερίνα, οι φιλίες στο παιχνίδι είναι πολύ σημαντικές, της είπε

Δείτε το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις της παίκτριας

survivor__10_
Μία σπόντα στην Κατερίνα Δαλάκα «πέταξε» η Ασημίνα Χατζηανδρέου, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του Survivor.

Όταν ήρθε η ώρα της πρώην παίκτριας του ριάλιτι επιβίωσης να μιλήσει για τις πιο δύσκολες στιγμές που έζησε στον Άγιο Δομίνικο, έκανε και μια αναφορά στις φιλίες που υπήρξαν εκεί μέσα.

Αρχικά, αναφέρθηκε ωστόσο, στις δυσκολίες που πέρασε. «Ήταν πολλές, αλλά νομίζω ότι εκεί που ήταν η πιο δύσκολη στιγμή ήταν όταν έσπασα το χέρι μου. Είπα και στην παραγωγή να αποχωρήσω από το παιχνίδι και τους ευχαριστώ και δημόσια που μου έδωσαν αυτό το χρονικό διάστημα και την ιατρική περίθαλψη στο παιχνίδι να μπορέσω να συνεχίσω», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2a6p2bvhwi9)
Κλείσιμο

Στη συνέχεια, ευχαρίστησε την παραγωγή για όσα της προσέφερε, ενώ μίλησε επιπλέον, για τους τρεις φιναλίστ. «Όταν αποχώρησα κι όσο έβλεπα τους τραυματισμούς των παιδιών, συγκινήθηκα. Και τώρα συγκινούμαι, γιατί όντως εκεί μέσα υπάρχουν πολλές κακουχίες, που σε ωριμάζουν, σε δυναμώνουν. Τα τρία παιδιά που κάθονται στην καρέκλα είναι πολύ ικανά για να κάθονται σε αυτό το σημείο και πολύ καλοί παίκτες», δήλωσε.

Τέλος, έριξε την σπόντα της στην Κατερίνα Δαλάκα αναφορικά με τις φιλίες μέσα στο παιχνίδι. «Όντως οι φιλίες στο παιχνίδι Κατερίνα, είναι πολύ σημαντικές για να συνεχίζεις και να έχεις ψυχολογία», είπε.

Υπενθυμίζεται πως οι δύο παίκτριες ήταν πολύ κοντά τόσο στον φετινό, όσο και στον προηγούμενο κύκλο του Survivor, όμως κατά τις τελευταίες μέρες της παραμονής της Ασημίνας Χατζηανδρέου στο ριάλιτι, η Κατερίνα Δαλάκα είχε απομακρυνθεί από κοντά της, όπως και ο Αλέξης Παππάς.



Ειδήσεις σήμερα:

Πώς φτάσαμε στη συμφωνία που χάρισε στον Τζούλιαν Ασάνζ την ελευθερία του μετά από 13,5 χρόνια

Μητσοτάκης στην ΚΟ: Οι πολίτες ζητούν λιγότερα λάθη και περισσότερη προσπάθεια - Η κριτική των βουλευτών


Ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή απειλή κατά συρροή στον δημοσιογράφο της ΕΡΤ - Έρευνα και για προγενέστερες πράξεις του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης