Σάνεν Ντόχερτι: Φοβάται ότι οι άνδρες δεν θα θέλουν να βγαίνουν ραντεβού μαζί της, επειδή έχει «ημερομηνία λήξης»

Σάνεν Ντόχερτι: Φοβάται ότι οι άνδρες δεν θα θέλουν να βγαίνουν ραντεβού μαζί της, επειδή έχει «ημερομηνία λήξης»

Η ηθοποιός δίνει σκληρή μάχη με τον καρκίνο

sanen-doherty
Η Σάνεν Ντόχερτι παραδέχτηκε ότι διστάζει πλέον, να γνωρίσει νέους άνδρες, εν μέσω της μάχης της με τον καρκίνο.

Η ηθοποιός μίλησε στο podcast «Let’s Talk Off Camera» και αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, εξηγώντας πως δεν νιώθει άνετα να βγει ραντεβού.

Όπως λέει, φοβάται ότι οι άνδρες θα την απορρίψουν, επειδή έχει «ημερομηνία λήξης», καθώς ο καρκίνος με τον οποίο διαγνώστηκε βρίσκεται στο 4ο στάδιο.

Κλείσιμο
«Νομίζω ότι είναι λίγο δύσκολο για κάποια σαν κι εμένα, κατά την προσωπική μου άποψη. Είναι δύσκολο να έρθεις σε επαφή με κάποιον, όταν ξέρεις ότι μπορεί να έχει ημερομηνία λήξης», δήλωσε η σταρ.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε ότι οι άνδρες δυσκολεύονται ακόμα περισσότερο σε σχέση με τις γυναίκες, να διαχειριστούν θέματα όπως ο θάνατος και η αρρώστια.

«Οι περισσότεροι άνδρες δυσκολεύονται, όταν προκύπτει το θέμα ενός θανάτου ή ασθένειας. Νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να βρω κάποιο», εξήγησε.

Στη συνέχεια, ανέφερε ότι είναι συνειδητοποιημένη σε σχέση με την κατάστασή της, ενώ τόνισε πως της λείπει η συντροφικότητα.

«Η συντροφικότητα είναι που λείπει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Τέλος πάντων, είμαι συνειδητοποιημένη. Έχω τόσες ουλές στο σώμα μου από χειρουργικές επεμβάσεις, που δεν μπορώ να εξηγώ ότι "ξέρεις, δεν είναι σημάδια από τον τοκετό, αλλά από χειρουργική επέμβαση», είπε κλείνοντας.

Προετοιμάζεται για τον θάνατό της πουλώντας τα προσωπικά της αντικείμενα
Η Ντόχερτι, η οποία πάσχει από καρκίνο του μαστού 4ου σταδίου - είχε αποκαλύψει πριν από λίγο καιρό, ότι έχει προχωρήσει στην εκκαθάριση των αποθηκών και των σπιτιών της, ώστε να είναι «ευκολότερη η μετάβαση» για τη μητέρα της, Ρόζα, για όταν πεθάνει.

«Η προτεραιότητά μου αυτή τη στιγμή είναι η μαμά μου», είχε αναφέρει η ηθοποιός κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου του podcast «Let's Be Clear» και είχε συμπληρώσει: «Ξέρω ότι θα είναι δύσκολο για εκείνη αν πεθάνω πριν από εκείνη. Επειδή θα είναι τόσο δύσκολο για εκείνη, θέλω άλλα πράγματα να είναι πολύ πιο εύκολα. Δεν θέλω να έχει ένα σωρό πράγματα να αντιμετωπίσει. Δεν θέλω να έχει τέσσερις αποθήκες γεμάτες με έπιπλα».
Η 52χρονη εξήγησε ότι άρχισε να ψάχνει τα υπάρχοντά της για να δωρίσει ή να πουλήσει αντίκες και άλλα αντικείμενα που είχε συλλέξει όλα αυτά τα χρόνια σε περίπτωση που της συνέβαινε κάτι. Όπως εξήγησε, η Ντόχερτι έκανε πριν ένα ταξίδι στο σπίτι της στο Τενεσί για να μαζέψει τα πράγματά της, αφού αποφάσισε να αφήσει το όνειρό της να ζει στο κτήμα και να φροντίζει άλογα.
shutterstock_483448555__1_

Η Ντόχερτι έχει αναφέρει ότι στο παρελθόν, σχεδίαζε να κατασκευάσει ένα καταφύγιο για άλογα που εγκαταλείφθηκαν από τους ιδιοκτήτες τους επειδή ήταν πολύ μεγάλα σε ηλικία ή επειδή ήταν σε κακή κατάσταση.

«Αυτό ήταν ένα από τα όνειρά μου. Μάζευα τα πράγματά μου και άρχισα να κλαίω... Ένιωθα ότι εγκατέλειπα ένα όνειρο και τι σήμαινε αυτό για μένα; Μήπως σήμαινε ότι εγκατέλειπα τη ζωή; Μήπως αυτό σήμαινε ότι τα παρατούσα όλα;», είχε τονίσει δακρύζοντας.

«Και η μητέρα μου ήταν εκεί και έλεγε: "Μην παρατήσεις αυτό το μέρος, είναι μια χαρά. Δεν χρειάζεται και μπορείς να συνεχίσεις. Είπα, "Ναι, οπωσδήποτε μπορώ"» επισήμανε στην ίδια δήλωση.

Μια εβδομάδα αργότερα, η Ντόχερτι επέστρεψε στο σπίτι για να πακετάρει όλα τα πράγματά της σε ένα φορτηγό για να τα μεταφέρει πίσω στην Καλιφόρνια.

«Ήμασταν λοιπόν στο Τενεσί και πακέταρα τα πράγματα εκεί», συνέχισε. «Ήταν πραγματικά δύσκολο και πραγματικά συναισθηματικό, επειδή - σε κάποιο βαθμό - ένιωθα ότι εγκατέλειπα αυτό το όνειρο να χτίσω αυτό το κτήμα και να έχω ένα σπίτι για μένα και ένα σπίτι για τη μητέρα μου και στη συνέχεια να επεκτείνω τον στάβλο» είχε πει.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς φτάσαμε στη συμφωνία που χάρισε στον Τζούλιαν Ασάνζ την ελευθερία του μετά από 13,5 χρόνια

Μητσοτάκης στην ΚΟ: Οι πολίτες ζητούν λιγότερα λάθη και περισσότερη προσπάθεια - Η κριτική των βουλευτών


Ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή απειλή κατά συρροή στον δημοσιογράφο της ΕΡΤ - Έρευνα και για προγενέστερες πράξεις του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης