Λίνα Νικολακοπούλου: Ήξερα ότι έχω ανεβάσει τον πήχη κι όλη μου η αγωνία ήταν για το επόμενό μου βήμα

Λίνα Νικολακοπούλου: Ήξερα ότι έχω ανεβάσει τον πήχη κι όλη μου η αγωνία ήταν για το επόμενό μου βήμα

Δεν ήθελα να παρασοβαρέψω και να μην μπορώ να γράψω χαρούμενα ή καθημερινά τραγούδια, πρόσθεσε

lina-nikolakopoulou
Η Λίνα Νικολακοπούλου έδωσε συνέντευξη και μεταξύ άλλων, μίλησε για τις δισκογραφικές εταιρείες, αλλά και τις αλλαγές που έγιναν και επηρέασαν τους δημιουργούς.

Η γνωστή στιχουργός μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αρχικά, αναφέρθηκε στο «βάρος της επιτυχίας».

«Ναι, ένιωσα το βάρος, στη δική μου περίπτωση τουλάχιστον. Όταν πήρα ρίσκα, ας πούμε, για πιο αιχμηρά πράγματα, όταν έκανα το "Δι'ευχών", το "Μένω εκτός" ή το "Μαμά γερνάω"», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d2a1rxoxbe21)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, εξήγησε ποιο ήταν το άγχος της. «Ήξερα ότι έχω ανεβάσει τον πήχη κι όλη μου η αγωνία ήταν για το επόμενό μου βήμα. Αλλά και την ίδια ώρα, δεν ήθελα να παρασοβαρέψω πολύ και δεν μπορώ να γράψω χαρούμενα ή καθημερινά τραγούδια. Είχα δηλαδή, αυτή την έγνοια», ανέφερε.

Πρόσθεσε επιπλέον: «Η ισορροπία βρίσκεται, με τη λογική ότι η ζωή η ίδια ορθώνει κάτι τοίχους και σε εμποδίζει να προχωρήσεις όπως ήθελες. Σε δοκιμάζει. Γιατί μετά από αυτά τα μεγάλα σήματα που βλέπετε, γκρεμίστηκαν κι οι δισκογραφικές. Δεν τους αφορούσε ποτέ τίποτα από όλα αυτά. Οπότε, έπρεπε να κρατήσεις το όνειρό σου ζωντανό μέσα σου και να δεις πότε θα ξαναπεράσει καράβι για να πας στον προορισμό σου».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d2a1vvygp00x)

Μίλησε επίσης, για τον Ιταλό μουσικοσυνθέτη, Νικόλα Πιοβάνι και τη συνεργασία της μαζί του. «Σκεφτείτε ότι το καράβι ήρθε για μένα με τον Νικόλα Πιοβάνι. Μπόρεσα να κάνω κάτι που δεν ήταν trendy, μέσα στις προδιογραφές. Υπήρχε μεγάλο χρονικό κενό, πολλά χρόνια. Αυτά τα χρόνια, καταγράφεις ό,τι θέλεις, αλλά βρίσκεις άλλες διεξόδους. Εγώ άρχισα να κάνω συναντήσεις με ποιητές, με λογοτέχνες και με επιστήμονες και να έρχομαι σε επαφή με ανθρώπους που με ενδιέφεραν», εξηγεί.

Τέλος, μίλησε για το «συναίσθημα», αλλά και την τρυφερότητα. «Το συναίσθημα είναι "απαιτητικό". Πρέπει να έχεις πολλά κουράγια. Αξίζει τον κόπο να μην ξεκοπείς από το όνειρό σου, να πιστεύεις ότι η αιτία που σε έχει κάνει να διαφοροποιηθείς είναι ουσιαστική και βαθιά. Θέλει κουράγιο να σταθείς ζωντανός και τρυφερός», σημείωσε κλείνοντας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης