Αθηνά Οικονομάκου: Ανάρτησε για πρώτη φορά φωτογραφία του Μπρούνο Τσερέλα στο Instagram

Αθηνά Οικονομάκου: Ανάρτησε για πρώτη φορά φωτογραφία του Μπρούνο Τσερέλα στο Instagram

Το story της, που δείχνει τον νέο της σύντροφο

oikonomakou386
Η Αθηνά Οικονομάκου φέρεται να είναι σε σχέση με τον Μπρούνο Τσερέλα και μέχρι τώρα δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια, για να διαψεύσει το παραπάνω.

Παρόλα αυτά, την Τετάρτη 26 Ιουνίου, η ηθοποιός έκανε για πρώτη φορά ανάρτηση με τον μπασκετμπολίστα. Πιο αναλυτικά, ένας φίλος του Τσερέλα και επίσης αθλητής του μπάσκετ, ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία που ποζάρουν για αρχή, με την πλάτη στον φακό, φορώντας το ίδιο τζιν τζάκετ.

Ύστερα αφού έχουν γυρίσει, χαμογελούν στην κάμερα. Μεταξύ άλλων, στις φωτογραφίες έχουν σχολιάσει και φίλοι της Αθηνάς Οικονομάκου, μεταξύ των οποίων η κολλητή της φίλη, Νικόλ Παναγιώτου.
tserela2
Κλείσιμο
tserela99
tserelqqa9

Ο Τομάσο Μαρίνο, που έκανε τη δημοσίευση, ανέφερε και το όνομα της Αθηνάς Οικονομάκου, η οποία μέσα από το δικό της προφίλ, αναδημοσίευσε το στιγμιότυπο των δύο ανδρών, σε story.
oikonomakoyh


Ποιος είναι ο Μπρούνο Τσερέλα
Ο Τσερέλα παίζει σε ομάδα της β' εθνικής της Ιταλίας, ενώ είναι και ιδιοκτήτης εταιρείας real estate. Επιπλέον, είναι συνιδιοκτήτης σε προπονητικό κέντρο.

Το τελευταίο διάστημα, λέγεται πως μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας, ενώ το ίδιο ισχύει και για την Αθηνά Οικονομάκου. Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό», τον τελευταίο καιρό που ο Μπρούνο Τσερέλα βρίσκεται στην Ελλάδα, οι δυο τους επισκέπτονται το ίδιο γυμναστήριο και κάνουν μαζί την προπόνησή τους.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d1yqfdwv1bmh)

Στην εκπομπή προβλήθηκε στις αρχές Ιουνίου, ένα βίντεο από τη συναυλία των Coldplay, όπου και είχε βρεθεί η Αθηνά Οικονομάκου. Δίπλα της φαίνεται ένας άνδρας, του οποίου όμως τα χαρακτηριστικά δεν είναι ξεκάθαρα. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως πρόκειται για τον Μπρούνο Τσερέλα. 

Δείτε φωτογραφίες:









Ειδήσεις σήμερα:

Ξεσπά η σύζυγος Λύτρα: Δεν ήταν η κακιά η ώρα, ήταν έγκλημα - Υστερόβουλη η συγγνώμη του, καμία μεταμέλεια

Φωτιά στην Ύδρα: Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν ο πλοίαρχος και ο υποπλοίαρχος της θαλαμηγού

Survivor 2024: Ο Ντάνιελ Νούρκα είναι ο νικητής - Δείτε όσα έγιναν στον Μεγάλο Τελικό

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης