Έλλη Κoκκίνου: Έχει υπάρξει άνθρωπος που έχει βάλει φρένο στην καριέρα μου

Κατάφερε το να με βάλει στο συρτάρι κάποια δισκογραφική, πρόσθεσε

Η Έλλη Κoκκίνου μίλησε για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στην επαγγελματική, αλλά και την προσωπική της ζωή. Η τραγουδίστρια, που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show», ρωτήθηκε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, για τον χωρισμό της και το μεγάλωμα του παιδιού της.

Ακόμη, θυμήθηκε μια περίοδο στην καριέρα της, που συνάδελφος από τον χώρο του τραγουδιού, της έβαλε «φρένο» στην εξέλιξή της.

«Όταν ξεκίνησα, ήμουν πολύ αφελής και ρομαντική. Πίστευα πως όλοι οι άνθρωποι είναι καλοί και κανείς δεν θα ήθελε να μου κάνει κακό. Έχει υπάρξει άνθρωπος που έχει βάλει φρένο στην καριέρα μου, κατάφερε κάποια δισκογραφική να με βάλει στο συρτάρι» σχολίασε, μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο

Όταν μίλησε για τον γιο της, ανέφερε ότι από το 2010 μεγαλώνει το παιδί της χωρίς τον πατέρα του. Στην πορεία, τόνισε ότι: «Δυσκολία σε αυτό το κομμάτι δεν έχω τόσο. Οι δυσκολίες που είχα στο σπίτι μεγαλώνοντας ένα παιδί ήταν για πρακτικά πράγματα της καθημερινότητας, για τις δουλειές στο σπίτι. Τα άλλα, νομίζω τα έχω πάει καλά. Σίγουρα υπάρχει και η κουβέντα με τον μπαμπά του και τα αδέρφια του. Έχει τρία αδέρφια που είναι πάρα πολύ κοντά του και σε ωραία ηλικία, ώριμα. Έχει μεγάλη διαφορά με τα αδέρφια του, ο Αλέξανδρος είναι 16 και ο πιο μικρός από τα άλλα είναι 30».



Ειδήσεις σήμερα:

Ξεσπά η σύζυγος Λύτρα: Δεν ήταν η κακιά η ώρα, ήταν έγκλημα - Υστερόβουλη η συγγνώμη του, καμία μεταμέλεια

Φωτιά στην Ύδρα: Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν ο πλοίαρχος και ο υποπλοίαρχος της θαλαμηγού

Survivor 2024: Ο Ντάνιελ Νούρκα είναι ο νικητής - Δείτε όσα έγιναν στον Μεγάλο Τελικό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr