Λίντσεϊ Λόχαν: Viral στα διεθνή μέσα ο καβγάς του πατέρα της με την πρώην γυναίκα του - Δείτε βίντεο

Ο Μάικλ Λόχαν ισχυρίστηκε ότι η Κέιτ Μέιτζορ του χάλασε το σύστημα ασφαλείας στο σπίτι του και του πήρε το αμάξι

Βίντεο με τον Μάικλ Λόχαν και την εν διαστάσει σύζυγό του να τσακώνονται έντονα, είναι ένα από τα πολυσυζητημένα θέματα στα διεθνή media, τις τελευταίες ώρες.

Το πρώην ζευγάρι αντάλλαξε βαριές κουβέντες on camera, μιας και όσο καβγάδιζαν, η Κέιτ Μέιτζορ τον κατέγραφε με το κινητό της.  Το TMZ δημοσίευσε το κλιπ της Μέιτζορ από το συμβάν και τα πλάνα ξεκινούν με την ίδια πίσω από το τιμόνι του αυτοκινήτου της με τον με τον πατέρα της Λίντσεϊ Λόχαν να στέκεται μπροστά της και να την εμποδίζει να φύγει.

Δείτε το βίντεο


Ο Λόχαν είπε στο TMZ, ότι ο ίδιος και τα παιδιά του έλειπαν από την πόλη, αφήνοντας την Κέιτ να μείνει στο σπίτι του όσο εκείνος έλειπε. Ειδοποιήθηκε από το γραφείο του εισαγγελέα επειδή έχει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της και του είπαν πως έπρεπε να φύγει μέχρι τις 5 το απόγευμα. Στις 6 μ.μ., λέει ότι η Μέιτζορ πήρε το αυτοκίνητό του, κάτι που δεν έπρεπε να κάνει, και αυτό είχε ως αποτέλεσμα την έντονη αντιπαράθεσή τους.

Όσο έλειπε ο Λόχαν, εκείνη φέρεται να κατέστρεψε το σύστημα ασφαλείας του σπιτιού και να έπινε για πολλή ώρα, ενώ κατά τους ισχυρισμούς του, η Μέιτζορ είχε κόσμο στο σπίτι και διασκέδαζε.

Στη συνέχεια του κλιπ εμφανίζεται η παρέμβαση αστυνομικού ενώ ακούγεται η Μέιτζορ να αποκαλεί τον Λόχαν «ψυχοπαθή» και να του φωνάζει να βγει από τη μέση του δρόμου.



Ειδήσεις σήμερα:

Ξεσπά η σύζυγος Λύτρα: Δεν ήταν η κακιά η ώρα, ήταν έγκλημα - Υστερόβουλη η συγγνώμη του, καμία μεταμέλεια

Φωτιά στην Ύδρα: Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν ο πλοίαρχος και ο υποπλοίαρχος της θαλαμηγού

Survivor 2024: Ο Ντάνιελ Νούρκα είναι ο νικητής - Δείτε όσα έγιναν στον Μεγάλο Τελικό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr