Πέθανε ο ηθοποιός, Ανδρέας Μαριανός

Πέθανε ο ηθοποιός, Ανδρέας Μαριανός

Ήταν και συγγραφέας και σκηνοθέτης - Έφυγες βασανισμένος, γράφει ο Σπύρος Μπιμπίλας

andreasmarianos3
Ο ηθοποιός, Ανδρέας Μαριανός, έφυγε από τη ζωή και όπως έγινε γνωστό, πέθανε ταλαιπωρημένος από προβλήματα που αντιμετώπιζε. Η είδηση του θανάτου του, κυκλοφόρησε μέσα από τα social media του Σπύρου Μπιμπίλα. Ο ηθοποιός έγραψε για τον συνάδελφό του ότι «έφυγε βασανισμένος» και έδωσε λεπτομέρειες για την κηδεία του.

Πιο αναλυτικά, έγραψε: «Ο Ανδρέας Μαριανός δεν είναι δυστυχώς πια εδώ… Αντίο Ανδρέα… αγαπημένε φίλε και συνάδελφε.. φιλόσοφε ερευνητή της ζωής και της τέχνης… Έφυγες βασανισμένος από πολλά προβλήματα αλλά αγάπησες την τέχνη μας και την υπηρέτησες με αυταπάρνηση. Θα σε αποχαιρετήσουμε το Σάββατο 12.30 από το κοιμητήριο Ζωγράφου».
bibilas


Κλείσιμο
Ο Ανδρέας Ιούδας Μαριάνος ήταν ηθοποιός, συγγραφέας και σκηνοθέτης. Έμεινε γνωστός στο κοινό, για τους ρόλους του στην ελληνική ταινία «Hardcore» του σκηνοθέτη Ντένη Ηλιάδη, στην πρωτότυπη ταινία του Netflix «Beckett» που πρωταγωνίστησε δίπλα στον John David Washington, ενώ είχε κάνει και μια guest εμφάνιση στη διεθνή ταινία «Invisible World» του Manuel de Coco.

Ο Ανδρέας Μαριανός ασχολήθηκε και με το θέατρο, έχοντας ρόλους σε παραστάσεις όπως οι: Αρχιμάστορας Σόλνες (2019), Το Βάρος του Σώματος (2019), 2 Ιστορίες Επιλεκτικής Μνήμης (2016), Σάλπιγγα του Αγγέλου (2017).
uIgEdgTt1F9jUQ2zlEVao8sd8zo

Σε μια από τις πιο πρόσφατες συνεντεύξεις που έδωσε, ο Ανδρέας Μαριανός μίλησε για τα κυριότερα θέματα της πορείας του. Για τα βιβλία του, τις ταινίες του, κυρίως, την κόντρα του με το κατεστημένο, για τις περιπέτειες των ταινιών του στα Φεστιβάλ.  

Δείτε βίντεο
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΡΙΑΝΟΣ



Ειδήσεις σήμερα:

Ξεσπά η σύζυγος Λύτρα: Δεν ήταν η κακιά η ώρα, ήταν έγκλημα - Υστερόβουλη η συγγνώμη του, καμία μεταμέλεια

Φωτιά στην Ύδρα: Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν ο πλοίαρχος και ο υποπλοίαρχος της θαλαμηγού

Survivor 2024: Ο Ντάνιελ Νούρκα είναι ο νικητής - Δείτε όσα έγιναν στον Μεγάλο Τελικό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης