Πέθανε ο ηθοποιός Μπιλ Κομπς στα 90 του χρόνια

Πέθανε ο ηθοποιός Μπιλ Κομπς στα 90 του χρόνια

Μια από τις μακροβιότερες παρουσίες του παγκόσμιου κινηματογράφου - Ευρύτερα γνωστός για τις ταινίες «Bodyguard» και «Νύχτα στο Μουσείο»

bill_cobbs_xr
Ο Μπιλ Κομπς πέθανε λίγο μετά τα 90ά γενέθλιά του, την Τρίτη 26 Ιουνίου. Την είδηση μετέφερε το οικογενειακό του περιβάλλον στα μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με τον αδερφό του, Τόμας Τζ. Κομπς, ο ηθοποιός «έφυγε»ή το βράδυ της Τρίτης στο σπίτι του στο Ρίβερσαϊντ στην Καλιφόρνια.

«Ο Μπιλ Κομπς γιόρτασε πρόσφατα και με χαρά τα 90ά γενέθλιά του περιτριγυρισμένος από αγαπημένα πρόσωπα. Ως οικογένεια παρηγορούμαστε γνωρίζοντας ότι ο Μπιλ έχει βρει την ειρήνη και την αιώνια ανάπαυση με τον Ουράνιο Πατέρα. Ζητάμε τις προσευχές και τα συλλυπητήριά σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου» τόνισε, σε ανακοίνωση, ο αδερφός του.
Κλείσιμο

Ο Μπιλ Κομπς
Γεννήθηκε στις 16 Ιουνίου 1934 στο Κλίβελαντ του Οχάιο και ξεκίνησε την καριέρα του ως ηθοποιός με το ντεμπούτο του στην ταινία του 1974 «The Taking of Pelham One Two Three».

Έγινε ευρέως γνωστός για τους ρόλους του στις ταινίες «Bodyguard» με τη Γουίτνεϊ Χιούστον, «Νύχτα στο Μουσείο» και Demolition Man». Έχει συμμετάσχει σε πάνω από 200 κινηματογραφικά φιλμ ενώ έλαβε συμμετοχή και σε διάφορα τηλεοπτικά προγράμματα, όπως τα «The Michael Richards Show» και «The Others». Υπήρξε μια από τις μακροβιότερες παρουσίες στο παγκόσμιο σινεμά.
Rare Bill Cobbs Interview on Screen Scene 'The Bodyguard' Whitney Houston 1992

Στη διάρκεια της καριέρας του, έλαβε υποψηφιότητα για το Daytime Emmy Award για τον ρόλο του στο «Michael Jackson: Searching for Neverland» (2017). Έχει τιμηθεί με το βραβείο Lifetime Achievement Award από την Ένωση Αφροαμερικανών Κριτικών Κινηματογράφου (AAFCA) για τη διαρκή επίδρασή του στη βιομηχανία του θεάματος.

Φωτογραφία: AFP


Ειδήσεις σήμερα:

Ξεσπά η σύζυγος Λύτρα: Δεν ήταν η κακιά η ώρα, ήταν έγκλημα - Υστερόβουλη η συγγνώμη του, καμία μεταμέλεια

Φωτιά στην Ύδρα: Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν ο πλοίαρχος και ο υποπλοίαρχος της θαλαμηγού

Survivor 2024: Ο Ντάνιελ Νούρκα είναι ο νικητής - Δείτε όσα έγιναν στον Μεγάλο Τελικό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης