Τζέιμς Κόρντεν: H επιστροφή του στη θεατρική σκηνή εισέπραξε θετικά σχόλια από κριτικούς

Τζέιμς Κόρντεν: H επιστροφή του στη θεατρική σκηνή εισέπραξε θετικά σχόλια από κριτικούς

Η ερμηνεία του Άγγλου κωμικού και παρουσιαστή στο δράμα «The Constituent» ενθουσίασε 

james_corden_xr
Ο Τζέιμς Κόρντεν επέστρεψε στο Λονδίνο και πρωταγωνιστεί σε θεατρική παράσταση με την Άννα Μάξγουελ Μάρτιν, στο θέατρο Old Vic.

Η ερμηνεία του Άγγλου ηθοποιού, κωμικού, τηλεοπτικού παρουσιαστή και τραγουδιστή στο πολιτικό δράμα του Τζο Πένχολ, «The Constituent» συγκέντρωσε γενικά θετικές κριτικές.

Σε δημοσίευμα της εφημερίδας «The Independent» o Κόρντεν, ο οποίος παρουσίαζε για πολλά χρόνια το αμερικανικό τηλεοπτικό σόου «The Late Late Show with James Corden» «πραγματικά σπουδαίο ηθοποιό σε ένα αδύναμο πολιτικό έργο».

Στην παράσταση ο ηθοποιός υποδύεται τον Άλεκ, προβληματικό πρώην στρατιώτη που το κοινό συναντά να τοποθετεί ένα σύστημα ασφαλείας στο γραφείο της βουλευτού Μόνικα (Μάξγουελ Μάρτιν).

Κατά τη διάρκεια των 90 λεπτών, ο χαρακτήρας του Κόρντεν εξελίσσεται - γίνεται ολοένα και πιο απελπισμένος και βασίζεται περισσότερο στην υποστήριξη της Μόνικα για να τον βοηθήσει να ξεπεράσει ένα δύσκολο διαζύγιο και τα οικογενειακά δικαστήρια.

Στην κριτική της «The Telegraph» αναφέρεται ότι ο Κόρντεν «συστήνεται ξανά ως αστείος» και τελικά αποκαλύπτει μια πιο πολεμική πλευρά της θορυβώδους περσόνας.

Ο Κόρντεν κάνει μια «δυναμική επιστροφή» αναφέρεται σε κριτική της «The Evening Standard» και σημειώνεται ότι «αιχμαλωτίζει την ένταση και την αυξανόμενη απόγνωση του χαρακτήρα».

Ειδήσεις σήμερα:

Ξεσπά η σύζυγος Λύτρα: Δεν ήταν η κακιά η ώρα, ήταν έγκλημα - Υστερόβουλη η συγγνώμη του, καμία μεταμέλεια

Φωτιά στην Ύδρα: Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν ο πλοίαρχος και ο υποπλοίαρχος της θαλαμηγού

Survivor 2024: Ο Ντάνιελ Νούρκα είναι ο νικητής - Δείτε όσα έγιναν στον Μεγάλο Τελικό

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης