Ντάνιελ Νούρκα: Αποκαλύπτει πού θα επενδύσει τα χρήματα που κέρδισε από το Survivor

Ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης κέρδισε το έπαθλο των 100.000 ευρώ αλλά και μερικές χιλιάδες ακόμη, από την αμοιβή του ως παίκτης

Ο Ντάνιελ Νούρκα, που κέρδισε το Survivor 2024, αποκάλυψε  σε συνέντευξή του μετά τον τελικό, πώς θα αξιοποιήσει τις 100.000 ευρώ που ήταν το έπαθλο, αλλά και τα υπόλοιπα χρήματα που εξασφάλισε από την αμοιβή του.

Ο 27χρονος ηθοποιός περιέγραψε τις οικονομικές δυσκολίες που βίωσε και πώς προέκυψε η υποκριτική στα σχέδιά του.

Για το πώς θα αξιοποιήσει τα χρήματα που κέρδισε, είπε στο «Fay's Time» ότι: «Αρχικά θα κάνω διακοπές να ξεκουραστώ και να συνειδητοποιήσω ότι το παιχνίδι τελείωσε, να έρθω σε επαφή με την πραγματικότητα. Μου αρέσει πάρα πολύ η εστίαση, την αγαπώ. Θα συνεχίσω τη δουλειά μου, αλλά ως επένδυση θα ήθελα να το κάνω γιατί όλα κάποτε τελειώνουν».

Δείτε το βίντεο

Στην πορεία, ο Ντάνιελ Νούρκα δήλωσε: «Δεν είχα πάντα όνειρο να γίνω ηθοποιός, αλλά ποδοσφαιριστής. Κάπου στο λύκειο άρχισε να μου μπαίνει η υποψία, μέσα από κάποιες παραστάσεις. Παρόλα αυτά, ερχόμενος στην Αθήνα έκανα άλλες δουλειές σπούδασα κάτι εντελώς διαφορετικό. Έχω μεγαλώσει στο Κιάτο και ήρθα στην Αθήνα στα 18. Τελειώνοντας τον στρατό έκανα μόνο υποκριτική και σπουδές».

Τέλος, αναφορικά με τις οικονομικές δυσκολίες που συνάντησε στη ζωή του, ο Ντάνιελ Νούρκα είπε: «Μπορεί να τελείωνε η περιοδεία και να είχα δύο μήνες κενό. Σε αυτούς τους δύο μήνες μπορεί να έτρωγα τα λεφτά που είχα μαζέψει. Έπρεπε να καλύψω τη σχολή μου και τα έξοδά μου, έμπαινα στο ταμείο για να μπορώ να ζήσω με αυτά τα λεφτά. Έλεγα ότι “κάτι θα έρθει”».


Ειδήσεις σήμερα:

Folli Follie: Στη φυλακή ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος, κατ' οίκον περιορισμός για Δημήτρη και Καίτη

Γιώργος Μαζωνάκης: Μιλάει πρώτη φορά για τη διαμάχη με την αδερφή του – Είναι πολύ μεγαλύτερο απ' ό,τι ξέρετε

Πανελλαδικές 2024: Αύριο μετά τις 13:00 η ανακοίνωση βαθμολογιών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr