Μαρία Αντωνά για την προσωπική της ζωή: Θέλω να προστατεύσω λιγάκι αυτή την ευτυχία μου, αυτό που μου συμβαίνει

Μαρία Αντωνά για την προσωπική της ζωή: Θέλω να προστατεύσω λιγάκι αυτή την ευτυχία μου, αυτό που μου συμβαίνει

Δεν μπορώ να κρύψω ότι είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και ότι περνάω πάρα πολύ όμορφα, πρόσθεσε

maria-antona__4_
Η Μαρία Αντωνά μίλησε για την προσωπική της ζωή και τα στοιχεία εκείνα, που θα ήθελε να έχει ο άντρας που είναι δίπλα της.

Η δημοσιογράφος μίλησε στο περιοδικό «ΟΚ!» κι αρχικά, μίλησε για την καθημερινότητά της και τη ζωή της μετά το Survivor.

«Δεν μπορώ να κοιμηθώ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι με απασχολεί κάτι έντονα. Ίσως να έχει να κάνει με όλες αυτές τις αλλαγές που έζησα. Έφυγα από το σπίτι μου, βρέθηκα να κοιμάμαι στα σανίδια μιας καλύβας στη ζούγκλα. Γύρισα και μετά από λίγο, πήγα σε ένα άλλο σπίτι. Αυτό μου έφερε μια αναστάτωση, γιατί είμαι πολύ σταθερός χαρακτήρας κι όλα αυτά έγιναν πολύ γρήγορα. Είναι τέτοια η ενέργειά μου αυτή την εποχή, που νιώθω ότι ο ύπνος είναι χάσιμο χρόνου. Έβαλα πάλι στο πρόγραμμά μου πράγματα που έκανα παλιότερα, όπως το να παίζω μουσική. Είναι κάτι που με κάνει πολύ χαρούμενη, νιώθω σαν να ξαναγεννήθηκα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, μίλησε για την προσωπική της ζωή και εξέφρασε τη χαρά της. «Δεν μπορώ να κρύψω ότι είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και ότι περνάω πάρα πολύ όμορφα. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες στη ζωή μου που με κάνουν ευτυχισμένη. Ίσως να θέλω να προστατεύσω λιγάκι αυτή την ευτυχία μου, αυτό που μου συμβαίνει και έτσι όπως έχει έρθει», εξήγησε.

Όσο για το στοιχείο εκείνο που θα ήθελε να έχει ο άνδρας που είναι δίπλα της, ανέφερε: «Το χιούμορ. Με ελκύει ο ρομαντισμός και ο τρόπος που θα σε προσεγγίσει, γιατί δείχνει τον τρόπο που σκέφτεται για σένα».

Κλείσιμο
Τέλος, αποκάλυψε ποιο είναι το χαρακτηριστικό που θα την έδιωχνε από μια σχέση. «Το ψέμα και η έλλειψη σεβασμού. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να συνυπάρχει με κάποιον που δεν με σέβεται. Είτε είναι σε ερωτικό, είτε σε φιλικό, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο», είπε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:


Πυρκαγιά στην Ύδρα: Εντοπίστηκαν ίχνη από κροτίδες στην παραλία - Δείτε φωτογραφίες

Παπάγου: Νεκρός 47χρονος δημοτικός υπάλληλος καταπλακώθηκε από δέντρο

Γιώργος Μαζωνάκης: Μιλάει πρώτη φορά για τη διαμάχη με την αδερφή του – Είναι πολύ μεγαλύτερο απ' ό,τι ξέρετε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης