Δήμητρα Ματσούκα: Παρών στην πρεμιέρα της ο Πέτρος Κόκκαλης - Γι' αυτό τον παντρεύτηκα, δήλωσε

Οι φωτογραφίες του ζευγαριού από το Θέατρο Άλσος και το βίντεο με τις δηλώσεις της ηθοποιού

Η Δήμητρα Ματσούκα είχε πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης 27 Ιουνίου στο Θέατρο Άλσος και ο Πέτρος Κόκκαλης τίμησε με την παρουσία του, τη σύζυγό του.

Το ζευγάρι πόζαρε στους φωτογράφους που βρίσκονταν εκεί, αγκαλιασμένο και χαμογελαστό, ενώ η Δήμητρα Ματσούκα αναφέρθηκε στον Πέτρο Κόκκαλη, μέσα από δηλώσεις της στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών.

«Πάντα είναι εδώ ο σύζυγός μου. Για αυτό τον παντρεύτηκα, για να είναι εδώ. Δεν τον κοιτάω όταν είμαι στη σκηνή, αποφεύγω να κοιτάζω πρόσωπα που μπορεί να μου είναι οικεία. Ειδικά στις αρχές μιας παράστασης. Μου δίνει δύναμη η γνώση του ότι είναι εδώ. Δεν θα προλάβω να κάνω διακοπές αλλά αυτή είναι η δουλειά μας και ο τρόπος που ζω όσα χρόνια εργάζομαι ως ηθοποιός» είπε.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο «Happy Day» η ηθοποιός κλήθηκε να μιλήσει για τον γάμο της και τον λόγο που πήραν αυτή την απόφαση. «Μάλλον θέλαμε να δούμε τη σχέση μας με έναν άλλο τρόπο, έχει κάτι το ρομαντικό ο τρόπος που το σκεφτήκαμε και παράλληλα -δεν θα πω αναρχικό γιατί είναι μία σύμβαση ο γάμος- αλλά όταν δύο άνθρωποι παντρευόταν χωρίς να θέλουν οπωσδήποτε να κάνουν παιδιά και ό,τι συνεπάγεται ένας γάμος, έχει κάτι τέτοιο» ανέφερε αρχικά.

Δείτε το βίντεο

Στην πορεία τόνισε για τον σύζυγό της: «Κατάλαβα από πολύ νωρίς ότι αυτός είναι ο άνθρωπός μου. Ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής μου είναι ο Πέτρος».

Αναφερόμενη σε όσα τη γοήτευσαν στον σύζυγό της, σχολίασε: «Στον έρωτα και στην αγάπη τα πράγματα δεν μπορούν να εξηγηθούν. Δεν χρειάστηκε να με διεκδικήσει, ήμουν έτοιμη, ήμουν ανοιχτή στα ωραία που μπορεί να συμβούν στη ζωή μας. Ήξερα τι είναι πια αυτό που θέλω και όταν γνώρισα τον Πέτρο ήμουν σίγουρη ότι είνα αυτό».

Για την καθημερινότητα στο σπίτι τους, η ηθοποιός δήλωσε: «Περνάω καλά με τον Πέτρο. Δεν είμαι καλή στο μαγείρεμα, αυτός είναι καλύτερος, εγώ είμαι πιο καλή στα υπόλοιπα. Ελπίζω οι φεμινίστριες που μας παρακολουθούν να μην παρεξηγηθούν αλλά είμαι σίφουνας στον νεροχύτη».




Φωτογραφίες: NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ


Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση στο σπίτι της προέδρου του Αρείου Πάγου: Τα πρώτα λόγια του αστυνομικού στους συναδέλφους του - «Ένιωθα να καίγομαι»

ΣΥΡΙΖΑ: Ο αδελφός Κασσελάκη επιτίθεται στους 87 - Βουλευτές, μέλη, ξαδέλφια και τρολ στον εμφύλιο

Σπέτσες: Απόβαση celebrities - Καρντάσιαν, Χάντσον, Γκόλντι Χόουν, Κερτ Ράσελ κάνουν διακοπές στο νησί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr