Το Ναυάγιο: Το φινάλε θα αφήσει μια γλύκα, πολλές πληγές θα έχουν επουλωθεί, είπε ο Κώστας Ξυκομηνός

Η σειρά έρχεται στο τέλος της την Κυριακή 30 Ιουνίου

Η δραματική σειρά του MEGA, «Το Ναυάγιο» ρίχνει αυλαία την Κυριακή 30 Ιουνίου στις 21:00 και αποχαιρετά το τηλεοπτικό κοινό.

Λίγο πριν από το φινάλε, η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε στο τελευταίο γύρισμα της παραγωγής του MEGA και απέσπασε δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές.

Ο Δημήτρης Καπουράνης ανέφερε: «Λυπάμαι που τελειώνει το “Ναυάγιο”, κάναμε ωραίες φιλίες και θα ήθελα να συνεχίσω να βλέπω τους συνεργάτες μου και να μη χάσουμε επαφή». Και συμπλήρωσε: «Ταυτίστηκα με τον Μάκη, τον ρόλο μου, στο γεγονός της επιστροφής και της φυγής μου από την Κρήτη, κάτι που συνέβη και σε μένα. Το “Ναυάγιο” θα κλείσει όμορφα με όλους μαζί, όπως ξεκίνησε».

Δείτε το βίντεο

«Υπάρχει το αίσθημα του αποχωρισμού αλλά και το αίσθημα της ολοκλήρωσης σε κάτι που έκανε ένα πολύ ωραίο κύκλο. Άρχισε πολύ δυνατά και τελειώνει πολύ δυνατά. Θα έχει ένα φωτεινό τέλος, όπως θα ήθελαν όλοι οι τηλεθεατές. Με ένα άνοιγμα και μία ελπίδα για όλους αυτούς τους ανθρώπους και εντός μυθοπλασίας και εκτός που έζησαν αυτή τη μεγάλη αδικία», αποκαλύπτει η Μαρία Ζορμπά.

Η Στέλλα Ψαρουδάκη σημείωσε: «Πολλές σκηνές θα μου μείνουν αξέχαστες, όπως οι σκηνές που κάναμε με την Αθηνά (Ροδίτου), μας έπιαναν τα γέλια και δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε. Η σειρά θα μου αφήσει μια γλυκιά γεύση, θα έχει ένα πολύ συγκινητικό τέλος».

«Η σκηνή που θα μου μείνει αξέχαστη είναι εκείνη του “Ναυαγίου”. Ήταν τότε που έπρεπε να ανακοινώσω στη μητέρα μου ότι ο αδελφός μου ήταν στο πλοίο που βυθίστηκε», τονίζει η Χρύσα Βακάλη. «Με το τέλος του "Ναυαγίου" θα επέλθει μια δικαίωση για όλους τους χαρακτήρες», προσθέτει.

Ο Κώστας Ξυκομηνός υπογράμμισε: «Η σεναριακή ομάδα του “Ναυαγίου" έκανε εξαιρετική δουλειά, οι ανατροπές ήταν εξαιρετικά μελετημένες. Το φινάλε του "Ναυαγίου" θα αφήσει μια γλύκα, πολλές πληγές θα έχουν επουλωθεί και πολλά πράγματα θα έχουν αποκατασταθεί».

«Μια αστεία σκηνή ήταν όταν η Θοδώρα είχε φτιάξει ένα κέικ. Προσπαθούσαμε να ξεκινήσουμε τη σκηνή κι εγώ είχα μπουκωθεί και δεν μπορούσα να πω την πρώτη ατάκα, άρχισαν να γελάνε όλοι», αποκαλύπτει ο Θάνος Μυλωνόπουλος.

Απόψε στις 21:00 έρχεται η συγκλονιστική συνέχεια με διπλό επεισόδιο. Το μεγάλο φινάλε θα μεταδοθεί την Κυριακή 30 Ιουνίου στις 21:00 στο MEGA

Ειδήσεις σήμερα:

Απάτητες παραλίες: Άλλες 40 παραλίες εντάχθηκαν στη λίστα – Απαγορεύονται ομπρέλες και ξαπλώστρες

Πανελλαδικές 2024: Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες - Πώς θα υπολογίσετε τα μόρια

Μαζωνάκης: Μεταβίβασαν μετοχές της εταιρείας μου στο όνομά τους εν αγνοία μου, είναι δοκιμασία από τον Θεό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr