Οικογενειακό Ζήτημα: Kυκλοφόρησε στο Netflix η νέα ρομαντική κομεντί με τη Νικόλ Κίντμαν

Οικογενειακό Ζήτημα: Kυκλοφόρησε στο Netflix η νέα ρομαντική κομεντί με τη Νικόλ Κίντμαν

Το καστ συμπληρώνουν οι Ζακ Έφρον και Τζόι Κινγκ

A_Family_Affair
Το Netflix κυκλοφόρησε την Παρασκευή 28 Ιουνίου, την ταινία «Οικογενειακό Ζήτημα» (A Family Affair) με πρωταγωνιστές τους Νικόλ Κίντμαν, Ζακ Έφρον και Τζόι Κινγκ.

Στην νέα ρομαντική κομεντί της streaming υπηρεσίας, ένα αναπάντεχο ειδύλλιο έχει αστείες συνέπειες για μια νεαρή γυναίκα, τη μητέρα της και το αφεντικό της και σταρ του σινεμά, καθώς και οι τρεις έρχονται αντιμέτωποι με τα μπερδέματα του έρωτα, του σεξ και της ταυτότητας.

Δείτε το τρέιλερ
A Family Affair | Official Trailer | Netflix

Η επίσημη σύνοψη αναφέρει: Όταν η Ζάρα (Τζόι Κινγκ) παραιτείται από προσωπική βοηθός του καρδιοκατακτητή του Χόλιγουντ Κρις Κόουλ (Ζακ Έφρον), άθελά της θέτει τις βάσεις για μια τυχαία συνάντηση ανάμεσα στον Κρις και τη διάσημη συγγραφέα μαμά της, Μπρουκ (Νικόλ Κίντμαν). Είναι θέμα λίγων ωρών για να συνειδητοποιήσουν η Μπρουκ και ο Κρις ότι έχουν μια αδιαμφισβήτητη χημεία, η οποία οδηγεί σε ξεκαρδιστικές συνέπειες, καθώς το εγωκεντρικό αφεντικό της Ζάρα προσπαθεί να προσελκύσει τη δύσπιστη μητέρα της. Αυτή η πολυδιάστατη ρομαντική κωμωδία ενηλικίωσης ακολουθεί κάθε χαρακτήρα καθώς έρχονται αντιμέτωποι με τα μπερδέματα του έρωτα, του σεξ και της ταυτότητας. Σε σκηνοθεσία του Ρίτσαρντ ΛαΓκράβενιζ (Όμορφα πλάσματα, Υ.Γ. Σ' αγαπώ) και σενάριο της Κάρι Σόλομον, στο Οικογενειακό Ζήτημα πρωταγωνιστούν επίσης οι Κάθι Μπέιτς και Λάιζα Κόσι.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης