Ζέτα Θεοδωροπούλου: Εσείς οι άντρες εκεί έξω μην μπλέξετε μαζί μου, είμαι μπελάς

Ζέτα Θεοδωροπούλου: Εσείς οι άντρες εκεί έξω μην μπλέξετε μαζί μου, είμαι μπελάς

Πλέον για να με κάνει κάποιος να τον ερωτευτώ θα πρέπει να γνωρίζει πως θα του είναι πολύ δύσκολο, δήλωσε

zeta
H Ζέτα Θεοδωροπούλου έκανε ένα Q&A στο Instagram, όπου απάντησε σχετικά με την προσωπική της ζωή και το διαζύγιο από τον Παναγιώτη Ταχτσίδη.

Όπως έγινε γνωστό τον Μάιο, η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» χώρισε από τον ποδοσφαιριστή μετά από 8 χρόνια γάμου και τρία παιδιά.

Σε μία ερώτηση που δέχτηκε από διαδικτυακό φίλο για το αν θα ήθελε να ξαναερωτευτεί, η Ζέτα Θεοδωροπούλου είπε: «Έζησα τον απόλυτο έρωτα. Ξαφνικά αναπάντεχα και απερίγραπτα. Πλέον για να με κάνει κάποιος να τον ερωτευτώ θα πρέπει να γνωρίζει πως θα του είναι πολύ δύσκολο. Γενικά εσείς οι άντρες εκεί έξω μην μπλέξετε μαζί μου. Είμαι μπελάς».
Στιγμιοτυπο_οθονης_2024-06-28_205307
Κλείσιμο

Σχετικά με τη στάση του πατέρα των παιδιών μετά το διαζύγιο, η Ζέτα Θεοδωροπούλου είπε: «Δεν έχει βγει διαζύγιο ούτε αίτηση έχουμε συμπληρώσει. Ένα ραντεβού έχουμε κάνει για συζήτηση και μετά έγιναν όλα όσα ξέρετε. Το περμένω πως και πως να βγει να ηρεμήσω και όπως σας είπα δεν θέλω να αναφέρουμε για τα παιδιά. Θα γίνει το καλύτερο δυνατόν πιστεύω και από τους δύο ώστε να μην αλλάξει τίποτα στη ζωή τους και να μην επηρεαστούν αρνητικά μέσα από αυτό».
Στιγμιοτυπο_οθονης_2024-06-28_205256

Παράλληλα, ένας διαδικτυακός φίλος ρώτησε την πρώην παίκτρια του «My Style Rocks», για το πώς είναι η ζωή της χωρίς τον άντρα της. Πάνω σε αυτό, απάντησε: «Δεν είναι η ζωή όλη ένας άντρας. Ή μάλλον μπορεί να ΗΤΑΝ η ζωή μου. Όταν συμβαίνουν κάποιες συγκυρίες και καταστάσεις αποδέχεσαι τα πράγματα όπως είναι και σκέφτεσαι μονάχα ένα: Πως κάθε εμπόδιο για καλό.. Το διαχειρίζομαι όπως μου αναλογεί. Με αυτοσεβασμό και αξιοπρέπεια αντλώντας δύναμη καθημερινά από τον Θεό και τα παιδιά μου!».  

Στιγμιοτυπο_οθονης_2024-06-28_210004

Ειδήσεις σήμερα:

Χαλκιδική: «Έπεσε ο κεραυνός και το κορίτσι μου δεν σηκώθηκε ξανά» - Συγκλονίζει ο πατέρας της 13χρονης

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα για τους Δημοκρατικούς – Γιατί είναι δύσκολο να αντικατασταθεί ο Μπάιντεν

Τροχαίο στην Κάρυστο: Ξεσπούν η θεία και η γιαγιά του 16χρονου που παρασύρθηκε από νταλίκα - «Πήγε για καφέ και δεν γύρισε ποτέ»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης