Κέβιν Κόστνερ: Περιέγραψε το διαζύγιό του ως μια «συντριπτική στιγμή»

Κέβιν Κόστνερ: Περιέγραψε το διαζύγιό του ως μια «συντριπτική στιγμή»

Ο ηθοποιός χώρισε από την Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ μετά από 20 χρόνια γάμου

costner_12__1_
Ο Κέβιν Κόστνερ μίλησε για το διαζύγιο από την πρώην σύζυγό του, Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του την Πέμπτη, 27 Ιουνίου, στην εκπομπή CBS Mornings, ο 69χρονος ηθοποιός αναφέρθηκε στον χωρισμό τους, κάνοντας λόγο για μια «συντριπτική στιγμή».
«Είναι ισχυρό και πόνεσε», παραδέχτηκε, προτού επισημάνει ότι, ως πατέρας, δεν είχε «άλλη επιλογή» από το να προχωρήσει στη ζωή του για χάρη των παιδιών του.

Κλείσιμο
Ο Κόστνερ και η Μπαουμγκάρτνερ ήταν παντρεμένοι για 20 χρόνια και έχουν τρία παιδιά μαζί. Επιπλέον, ο ηθοποιός έχει τρία ενήλικα παιδιά με την πρώην σύζυγό του Σίντι Σίλβα και έναν γιο με την πρώην σύντροφό του, Μπρίτζετ Ρούνεϊ.

«Έτσι, δεν μπορώ να μαραζώσω σαν λουλούδι», πρόσθεσε ο ηθοποιός, εξηγώντας γιατί θέλει να παραμείνει δυνατός για τα παιδιά του. «Πρέπει να προχωρήσω μπροστά, πρέπει να συνεχίσω να είμαι αυτός που είμαι και να προσέχω ιδιαίτερα αυτό που είναι εκείνα».

Ο ηθοποιός και η σχεδιάστρια τσαντών χώρισαν στα μέσα του 2023 και ενεπλάκησαν σε ένα περίπλοκο διαζύγιο που κράτησε μήνες. Το πρώην ζευγάρι βρέθηκαν αντίπαλοι σε μια δικαστική διαμάχη σχετικά με τα οικονομικά τους. Τον Σεπτέμβριο του 2023 διευθέτησαν το διαζύγιό τους και το οριστικοποίησαν τον Φεβρουάριο.
shutterstock_1468605437__1_
Κόστνερ και Μπαουμγκάρτνερ το 2019

Παρά τη σκληρή νομική μάχη, ο Κόστνερ αποκάλεσε πρόσφατα την Μπαουμγκάρτνερ «καλή σύντροφο [και] καλή μητέρα», κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο PEOPLE.

«[Εμείς] απλά δεν ήμασταν σε θέση να κρατήσουμε. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είχα μια καταπληκτική ζωή. Έχω πληγωθεί, αλλά είχα μια καταπληκτική ζωή και είμαι ευγνώμων γι' αυτό», επισήμανε ο ηθοποιός.

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Χαλκιδική: «Έπεσε ο κεραυνός και το κορίτσι μου δεν σηκώθηκε ξανά» - Συγκλονίζει ο πατέρας της 13χρονης

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα για τους Δημοκρατικούς – Γιατί είναι δύσκολο να αντικατασταθεί ο Μπάιντεν

Τροχαίο στην Κάρυστο: Ξεσπούν η θεία και η γιαγιά του 16χρονου που παρασύρθηκε από νταλίκα - «Πήγε για καφέ και δεν γύρισε ποτέ»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης