Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Ζουν σε διαφορετικούς… πλανήτες

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Ζουν σε διαφορετικούς… πλανήτες

«Η Λόπεζ έκανε τα πάντα για να σώσει αυτό τον γάμο», λέει πηγή - «Ο Άφλεκ φαίνεται καλά. Είναι στο γραφείο του κάθε μέρα και φαίνεται συγκεντρωμένος στη δουλειά», λέει άλλη πηγή

Lopez_Affleck
Ο Μπεν Άφλεκ και η «εν διαστάσει σύζυγός» του – σύμφωνα με δημοσιεύματα - Τζένιφερ Λόπεζ φαίνεται να βρίσκονται σε δύο διαφορετικούς πλανήτες αυτές τις μέρες.

Ο 51χρονος ηθοποιός κάθε άλλο παρά ενθουσιασμένος έδειχνε την Πέμπτη καθώς εθεάθη να φεύγει από το γραφείο του στο Λος Άντζελες με σκούρο κοστούμι και λευκό πουκάμισο. Ο Άφλεκ κρατούσε έναν παγωμένο καφέ στο ένα χέρι και μια τσάντα στο άλλο.
Την ίδια ώρα, η 54χρονη Λόπεζ φαινόταν σε καλύτερη διάθεση καθώς ανέβαζε βίντεο στη σελίδα της JLo Beauty στο Instagram όπου παρέδιδε σεμινάρια ομορφιάς.
Κλείσιμο

Η λατίνα σταρ ήταν αμακιγιάριστη και καθόταν στο καμαρίνι της έπαυλής της από την οποία ο Μπεν μετακόμισε πρόσφατα. Αν και το ζευγάρι δεν έχει τοποθετηθεί επισήμως για το τι συμβαίνει στον γάμο του το People υποστηρίζει ότι ο Άφλεκ έχει πάρει τα πράγματά του από το σπίτι στο Bel-Air και το διαζύγιο είναι προ των πυλών.
Lopez

Ο Άφλεκ συνεχίζει κανονικά τις δουλειές του ενώ η Λόπεζ απολαμβάνει το καλοκαίρι, καθώς εθεάθη στο Παρίσι και στη συνέχεια στην Ιταλία με στενούς της φίλους.

Το People υποστήριξε ότι ο Άφλεκ μάζεψε τα πράγματα που είχε στην κοινή του έπαυλη με την Lopez πριν εκείνη επιστρέψει από την Ιταλία.

Τώρα ζει σε ένα σπίτι που πληρώνει 100 χιλιάδες δολάρια τον μήνα το οποίο βρίσκεται κοντά στην πρώην του, Τζένιφερ Γκάρνερ.

«Ο Μπεν συνεχίζει να μένει στο σπίτι που νοικιάζει στο Μπρέντγουντ», δήλωσε πηγή στην ιστοσελίδα.

«Βρίσκεται εκεί εδώ και περίπου δύο μήνες», πρόσθεσε μια άλλη πηγή. «Φαίνεται καλά. Είναι στο γραφείο του κάθε μέρα και φαίνεται συγκεντρωμένος στη δουλειά. Περνάει επίσης χρόνο με τα παιδιά του».

Ο Άφλεκ και η Λόπεζ έβγαλαν την έπαυλη που μοιράζονται μαζί στο Μπέβερλι Χιλς από τον Ιούνιο του 2023 προς πώληση στις αρχές Ιουνίου έναντι 65 εκατ. δολαρίων. Οι δυο τους πάντως φαίνεται πως έχουν επαφή καθώς έχουν επαγγελματικούς δεσμούς: Η Λόπεζ θα πρωταγωνιστήσει σε δύο επερχόμενες ταινίες της εταιρείας παραγωγής του Άφλεκ και του Ματ Ντέιμον. Οι ταινίες αυτές είναι οι Unstoppable και Kiss Of The Spider Woman.

Η Λόπεζ σταμάτησε να προσπαθεί να σώσει τον γάμο της
Άλλη πηγή δήλωσε στη DailyMail.com ότι η Τζένιφερ «τελείωσε» με την προσπάθεια να κάνει το γάμο της με τον Μπεν να λειτουργήσει.

«Η Λόπεζ έχει φτάσει στα όριά της και δεν αισθάνεται πλέον ότι μπορεί να κάνει κάτι "περισσότερο" για να σώσει τη σχέση. Έχει βαρεθεί και πραγματικά προσπάθησε, αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο, δεν βελτιώνεται, αλλά χειροτερεύει», δήλωσε πηγή της μουσικής βιομηχανίας στην DailyMail.com.
lopez-_affleck__1_

Η ίδια πηγή προσθέτει ότι ο κύριος λόγος που η J.Lo, άφησε τον σύζυγό της ήταν επειδή ήταν πάντα «γκρινιάρης και αρνητικός».

Η Τζένιφερ είναι λυπημένη για το τέλος του γάμου της, αλλά «προσπαθεί να κάνει το καλύτερο που μπορεί, κάνοντας γυμναστική, περνώντας χρόνο με τα δίδυμα Max και Emme και κάνοντας νέα σχέδια για το 2025».

Ένα από αυτά τα νέα σχέδια είναι η συνέχιση του This Is Me... Live tour για το καλοκαίρι του 2025, όταν θα γίνει 56 ετών. Ακύρωσε την περιοδεία του 2024 που ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει τον Ιούλιο, προκειμένου να «ανασυγκροτηθεί».

«Είναι ενθουσιασμένη για την περιοδεία της του χρόνου, όταν η προσωπική της ζωή θα βρίσκεται σε πιο ήρεμο έδαφος και θα μπορεί να συνδεθεί με τους θαυμαστές της», δήλωσε η πηγή.


Ειδήσεις σήμερα:

Και πρωταθλητές και αριστούχοι: Ο Νεκτάριος και η Ειρήνη που πήραν άριστα στη Φυσική


Λευτέρης Πανταζής για Βασίλη Καρρά: Του είχα πει στείλει ένα τραγούδι, μου είχε πει «άμα τα καταφέρω, θα το πούμε»


«Το παιδί μου έπεσε κάτω και δεν ξανασηκώθηκε» λέει ο πατέρας της 13χρονης που σκοτώθηκε από κεραυνό στη Χαλκιδική
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης