Δάφνη Καραβοκύρη: Έχω βιώσει στο παρελθόν λεκτική και ψυχολογική βία που θεωρώ ότι είναι από τα χειρότερα είδη

Δάφνη Καραβοκύρη: Έχω βιώσει στο παρελθόν λεκτική και ψυχολογική βία που θεωρώ ότι είναι από τα χειρότερα είδη

Και έχω δεχτεί και βία σωματική, πέρασε ξώφαλτσα και ευτυχώς τελείωσε, δήλωσε η YouTuber

karavokiri
Η Δάφνη Καραβοκύρη μίλησε για το podcast που παρουσιάζει του οποίου η θεματική είναι το σεξ, το φλερτ που δέχεται, την τηλεόραση και την κακοποιητική συμπεριφορά που είχε βιώσει στο παρελθόν από πρώην σύντροφό της.

Η YouTuber έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «I Love ΣουΚου», το Σάββατο 29 Ιουνίου.

Αρχικά, μίλησε για τον λόγο που την έπεισε να ξεκινήσει το podcast: «Χρειαζόμουν κάτι ξεσηκωτικό, κάτι δημιουργικό, κάτι πρωτοποριακό. Ένιωθα έτσι μια ανησυχία ερωτική και είπα "θέλω να μιλήσω για το σεξ". Μου είχαν κοπεί τα ποδάρια, όχι για το τι θα πουν οι δικοί μου αλλά για το τι θα πω εγώ στον εαυτό μου βλέποντάς με σε αυτό το περιεχόμενο. O μπαμπάς μου είναι ο μεγαλύτερός μου φαν, μου λέει να μη γελάω τόσο πολύ».

Επίσης, πρόσθεσε: «Ξέρω ότι έχει ενδιαφερθεί η τηλεόραση για το podcast. Αλλά τους όρους πρέπει να τους δούμε και δεν εννοώ τους οικονομικούς, αλλά εννοώ στο τι θα μείνει και στο τι θα φύγει. Γιατί αν είναι να κόψεις τα μισά, τότε αλλάζει όλη η γλύκα αυτής της συζήτησης με τον εκάστοτε καλεσμένο».

Δείτε το βίντεο
Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d2ccxv3kcw15)

Σε ερώτηση για το ποιοι ήταν οι πιο σέξι καλεσμένοι που είχε, η Δάφνη Καραβοκύρη απάντησε: «Οι πιο σέξι καλεσμένοι ήταν ο Άρης Σοϊλέδης που έχει κάτι πολύ παιχνιδιάρικο μέσα του και ο Μάκης Παπασημακόπουλος γιατί έχει ένα μυστήριο».

Για το αν την έχει φλερτάρει καλεσμένος και γενικώς αν τη φλερτάρουν γυναίκες, η youtuber είπε: «Με έχει φλερτάρει καλεσμένος του podcast μετά τις συνεντεύξεις. Με φλερτάρουν γυναίκες και αυτό μου αρέσει. Αν και είμαι στρέιτ, φυσικά και μου αρέσει. Τις θαυμάζω τις γυναίκες, τις θεωρώ υπέροχα πλάσματα. Μου έστελναν πολλές γυμνές φωτογραφίες στα social και τη μέρα που τις ανέβασα, λέγοντας ότι είναι ποινικό αδίκημα, σταμάτησαν να μου στέλνουν. Θεωρώ ότι το μήνυμα πέρασε».

Στη συνέχεια, αναφορικά με προτάσεις που έχει για την τηλεόραση, δήλωσε: «Αγαπώ την τηλεόραση, θέλω να είμαι κομμάτι της, βρίσκομαι σε συζητήσεις για του χρόνου. Θα μπορούσα να συνεργαστώ με τη Φαίη Σκορδά, είναι από τους πιο αξιόλογους ανθρώπους της ελληνικής τηλεόρασης».

Τέλος, σχετικά με κακοποιητικές συμπεριφορές, η Δάφνη Καραβοκύρη μοιράστηκε την εμπειρία της: «Έχω βιώσει στο παρελθόν λεκτική και ψυχολογική βία που θεωρώ ότι είναι από τα χειρότερα είδη, γιατί σε τρώει από μέσα. Κι έχω δεχτεί και βία σωματική, πέρασε ξώφαλτσα και ευτυχώς τελείωσε. Έμεινα, δεν έφυγα αμέσως. Και εκείνη η σχέση ήταν που με έκανε να ξεκινήσω ψυχοθεραπεία και να πω στη γυναίκα αυτή ότι εγώ θέλω να φύγω, πώς να το κάνω; Μέσα σε δύο εβδομάδες είχα χωρίσει μετά από 3 χρόνια σχέσης».

Ειδήσεις σήμερα:

Έλληνες αιχμάλωτοι και απαχθέντες από τον Δ.Σ.Ε. στην Αλβανία μετά τον Εμφύλιο


Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Ζουν σε διαφορετικούς… πλανήτες


Η πρώτη κοινή φωτογραφία της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα στο Instagram
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης