Χρήστος Βαλαβανίδης: Έχω ζήσει κακή μορφή ανταγωνισμού, δεν σε άφηναν να υπάρξεις

Χρήστος Βαλαβανίδης: Έχω ζήσει κακή μορφή ανταγωνισμού, δεν σε άφηναν να υπάρξεις

Δεν με ήθελαν καθόλου, πρόσθεσε ο ηθοποιός

valvanidis
Ο Χρήστος Βαλαβανίδης μίλησε για τον ανταγωνισμό που βίωσε στο θέατρο, το ενδεχόμενο της απόσυρσης, τις αλλαγές που έφερε το ΜeΤoo και άλλα, σε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Γεια Σου».

«Έχω ζήσει ανταγωνισμό σε πολύ κακή μορφή και σε bullying. Δεν σε άφηναν να υπάρξεις, να αναπνεύσεις, γιατί αν η αναπνοή σου είχε κάτι ιδιαίτερο, σε έτρωγε η μαρμάγκα», δήλωσε ο Χρήστος Βαλαβανίδης και πρόσθεσε:

«Δεν με ήθελαν καθόλου, υπήρχαν συνάδελφοι που έλεγαν: "Δεν μου αρέσει αυτός ο Βαλαβανίδης". Δεν τα παράτησα ποτέ, γιατί είμαι… βουδιστής. Περιμένω στην άκρη να δω το πτώμα του εχθρού μου να περνάει. Όσο κινούμαι, θα παίζω».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d2cfah1huqkx)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, για την καριέρα του είπε: «Δεν έδωσα ποτέ βάση στην επιτυχία. Αν το έπαιρνα τοις μετρητοίς, τώρα θα έπρεπε να ρίξω σε όλους από μία… σφαλιάρα. Άλλοι το κάνουν, γιατί έτυχε να κάνουν μία επιτυχιούλα στην τηλεόραση. Με το ΜeΤoo το θέατρο έφτιαξε, ξεκαθαρίζουν τα ερίφια από τα πρόβατα».

Για τη δουλειά του στην τηλεόραση, ο ηθοποιός ανέφερε: «Εγώ κάνω τηλεόραση από την εποχή του Πρετεντέρη, στο "Εκείνες κι Εγώ", στο πρώτο με τον Κωνσταντάρα. Ήταν υπέροχος ηθοποιός, μου είχε δείξει μεγάλο σεβασμό. Όταν έγινε το remake της σειράς με τον Γιάννη Μπέζο, δεν μου ζήτησε κάποια συμβουλή. Δεν είναι τέτοιας κατηγορίας ηθοποιός».

Όσον αφορά στη Μαρίνα Σάττι, η οποία θα παίξει στην Επίδαυρο, ο Χρήστος Βαλαβανίδης σχολίασε: «Ωχ, την καημένη, τι το ήθελε και αυτή; Ας πρόσεχε λίγο. Ήταν στη χορωδία στο "Μαγαζάκι του Τρόμου", ήταν πολύ καλή. Πάρα πολύ καλή. Έχω δει και πολύ χειρότερα».

Τέλος, για τον θάνατο της Άννας Παναγιωτοπούλου, είπε: «Είναι ακόμα νωπός ο χαμός της. Δεν μπορώ να έχω μια αντικειμενική άποψη και αποστασιοποιημένη. Κλαίω βασικά από μέσα μου για το ότι η Άννα δεν υπάρχει πια. Στην κηδεία δεν μπόρεσα να πάω, μου έφτασε το πένθος του Λογοθέτη».

Ειδήσεις σήμερα:

Καλοκαιρινή έξαρση του κορωνοϊού - Εκατοντάδες οι νοσηλευόμενοι στα νοσοκομεία

Θυελλώδεις βοριάδες και σήμερα - Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε 11 περιοχές

Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά στη Σέριφο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης