Μαρία Αντωνά: Δεν έχω μετανιώσει για τη σχέση μου με τον Άρη Σοϊλέδη

Μαρία Αντωνά: Δεν έχω μετανιώσει για τη σχέση μου με τον Άρη Σοϊλέδη

Ήρθε αυτή η σχέση στη ζωή μου, κάτι μου έφερε, κάτι μου πήρε, όλες οι σχέσεις είναι ένα μάθημα, δήλωσε

antona-soiledis
Η Μαρία Αντωνά για τη σχέση της με τον Άρη Σοϊλέδη, που ήρθε στο τέλος της πριν από λίγο καιρό, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Για το γεγονός ότι αναφέρει το όνομα του πρώην συντρόφου της παρά τον χωρισμό τους, η ραδιοφωνική παραγωγός ανέφερε: «Δεν έχω τέτοια θέματα, γιατί έχω μάθει να σέβομαι το παρελθόν μου, ό,τι κι αν έχει συμβεί. Είναι παρελθόν και δεν μπορώ να το διαγράψω. Εξάλλου, ένας άνθρωπος που δεν μαθαίνει από το παρελθόν του σίγουρα δεν μπορεί να έχει και μέλλον. Οπότε δεν υπάρχει λόγος να μην αναφέρω το όνομά του ή να κάνω ότι δεν έχει υπάρξει στη ζωή μου. Ούτε θα βγάλω αρνητικά συναισθήματα, δεν τα έχω».
202106301920280_0H6A1379__1_

Κλείσιμο
Σε ερώτηση για το αν μετάνιωσε για τη σχέση τους, η Μαρία Αντωνά απάντησε: «Δεν έχω μετανιώσει. Ήρθε αυτή η σχέση στη ζωή μου, κάτι μου έφερε, κάτι μου πήρε, όλες οι σχέσεις είναι ένα μάθημα. Για κάποιον λόγο ήρθε…». 

Στη συνέχεια, μιλώντας στο περιοδικό «ΟΚ!», πρόσθεσε: «Βλάπτει όταν η σχέση δεν έχει ένα αίσιο τέλος και πρέπει να δώσεις εξηγήσεις, να απολογηθείς. Υπάρχουν όμως φορές που δεν μπορείς να πεις το γιατί. Δεν θέλεις να το πεις. Δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία να μιλήσω, γιατί έχω μάθει να σέβομαι πάνω από όλα εμένα και μετά τους δίπλα μου. Αντιλαμβάνομαι γιατί με περίμεναν οι δημοσιογράφοι έξω από το ραδιόφωνο, και ήρθα σε δύσκολη θέση γιατί με πολλά από αυτά τα παιδιά έχουμε δουλέψει μαζί, έχουμε μοιραστεί πράγματα. Ήταν επιλογή μου να περάσει αυτό αθόρυβα. Πλέον, έχω αποφασίσει να κρατήσω μια διακριτική στάση σε αυτό το κομμάτι της ζωής μου και να μη μιλάω πολύ».

Φωτογραφίες: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Καλοκαιρινή έξαρση του κορωνοϊού - Εκατοντάδες οι νοσηλευόμενοι στα νοσοκομεία

Θυελλώδεις βοριάδες και σήμερα - Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε 11 περιοχές

Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά στη Σέριφο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης