Πέτρος Λαγούτης και Μάρθα Λαμπίρη – Φεντούροφ: Διέρρευσαν πράγματα και έστρεψαν ένα μέρος του κόσμου εναντίον μας

Συνέβησαν πράγματα που 24-25 χρόνια που δουλεύω δεν τα έχω ξανασυναντήσει, όλο αυτό για μένα ήταν σοκ, δήλωσε ο ηθοποιός

Ο Πέτρος Λαγούτης και η Μάρθα Λαμπίρη – Φεντούροφ μίλησαν για τη σχέση τους και τη συνεργασία τους στη σειρά «Παγιδευμένοι», σχολιάζοντας συγχρόνως τις φήμες που προέκυψαν και τους επηρέασαν σε μεγάλο βαθμό.

Το ζευγάρι και οι συμπρωταγωνιστές βρέθηκαν στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα Δε Γίνεται».

Αρχικά, για τη σχέση τους ο ηθοποιός ανέφερε: «Τη θαύμασα από πολύ νωρίς τη Μάρθα και τη θεωρώ μια καταπληκτική ηθοποιό. Η εμπιστοσύνη είναι απόφαση. Προφανώς και θέλεις από τον άλλο να σου τη θρέψει αλλά, αν μπεις στο τρυπάκι να εξακριβώσεις την εμπιστοσύνη, θα βγεις χαμένος, έχεις χάσει την ηρεμία σου. Επιλέγεις ότι, αφού είσαι με έναν άνθρωπο, ότι τον εμπιστεύεσαι, εφόσον δεν έχεις δείγματα και πορεύεσαι με αυτό».

Δείτε το βίντεο

Έπειτα, από σχετική ερώτηση, είπε: «Γλυκόπικρη γεύση μας άφησαν οι Παγιδευμένοι. Δεν το λέω με χαρά με στενοχώρια, το λέω γιατί θα έπρεπε να είναι γλυκιά. Είναι γλυκιά, γιατί είχα την τύχη ότι είναι μια σειρά με καλογραμμένο σενάριο και ήταν ένας πολύ ωραίος ρόλος», απάντησε σε σχετική ερώτηση ο ηθοποιός πριν επεκταθεί».

Και συνέχισε: «Τα αλλά θα μου επιτρέψεις να σου πω μέχρι εκεί που φτάνω και μπορώ. Ακόμα είμαστε σε ένα σοκ σε σχέση με όλο αυτό που συνέβη. Συνέβησαν πράγματα που 24-25 χρόνια που δουλεύω δεν τα έχω ξανασυναντήσει. Δεν μπορώ να πω ποια είναι αυτά δημόσια. Θα πω χωρίς να δείξω κανέναν και δεν αναφέρομαι σε κανέναν συνάδελφο ότι δεχτήκαμε συκοφαντία και που ταυτόχρονα η συκοφαντία σημαίνει παραπληροφόρηση μερίδας του κόσμου».
Στη συνέχεια, εξομολογήθηκε: «Όλο αυτό για μένα ήταν σοκ, δεν το έχω συναντήσει ξανά στη ζωή μου. Και επειδή κάνουμε μια δουλειά που πρέπει να ανοίγεις το μέσα σου, αυτό το πράγμα ήρθε και μας καταρράκωσε, μας δυσκόλεψε. Υπήρχαν πολλές στιγμές που υποφέραμε».

«Διέρρευσαν πράγματα, δεν μπορώ να πω από πού, και έστρεψαν ένα μέρος του κόσμου εναντίον μας, τα οποία ήταν αναληθή φυσικά, γι’ αυτό μιλάμε για συκοφαντία», είπε στο τέλος ο Πέτρος Λαγούτης.

Ειδήσεις σήμερα:

Καλοκαιρινή έξαρση του κορωνοϊού - Εκατοντάδες οι νοσηλευόμενοι στα νοσοκομεία

Θυελλώδεις βοριάδες και σήμερα - Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε 11 περιοχές

Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά στη Σέριφο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr