Λιούις Καπάλντι: Σπάνια εμφάνιση έναν χρόνο αφότου ανακοίνωσε ότι κάνει διάλειμμα για λόγους υγείας

Λιούις Καπάλντι: Σπάνια εμφάνιση έναν χρόνο αφότου ανακοίνωσε ότι κάνει διάλειμμα για λόγους υγείας

Ο 27χρονος τραγουδιστής, στο Φεστιβάλ του Γκλαστονμπέρι πέρσι, είχε δηλώσει ότι θα αποσυρθεί για κάποιον καιρό από τη δημοσιότητα λόγω της μάχης του με το Σύνδρομο Tourette

capaldi
Ο Λιούις Καπάλντι βρέθηκε στο Γκλαστονμπέρι κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, έναν χρόνο μετά τη συγκινητική του εμφάνιση στο ίδιο φεστιβάλ και την ανακοίνωση ότι θα κάνει μια παύση για ένα διάστημα.

Ο 27χρονος τραγουδιστής απόλαυσε τη συναυλία της Ντούα Λίπα, όπου εθεάθη να χορεύει με μερικούς φίλους του.

Μια πηγή δήλωσε στη MailOnline: «Γνώρισε μερικούς φίλους της Ντούα Λίπα και άραξαν μαζί. Έδειχνε να περνάει πολύ καλά, έχοντας τα χέρια του στον αέρα, να τραγουδάει τους στίχους. Μπορούσαμε όλοι να τον ακούσουμε. Αλλά στη συνέχεια έφυγε μετά από μερικά τραγούδια με όλους τους φίλους του».
Κλείσιμο
Αυτή η δημόσια εμφάνιση έρχεται ακριβώς έναν χρόνο αφότου ανέβηκε στην ίδια σκηνή. Σε ένα πολύ συγκινητικό σημείο της εμφάνισής του, ο Σκωτσέζος τραγουδιστής δυσκολευόταν να τραγουδήσει λόγω των συμπτωμάτων από το Σύνδρομο Tourette, από το οποίο πάσχει, αλλά το αφοσιωμένο πλήθος των θαυμαστών του συνέχισε να τραγουδάει το «Someone You Love» στη θέση του, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την υπόστηριξή του.

Στη μέση της ερμηνείας, ο Καπάλντι εξομολογήθηκε ότι πάλευε με το Σύνδρομο του Tourette, καθώς είπε ότι η φωνή του είχε «σταματήσει», αφού έβηχε καθ' όλη τη διάρκεια του σόου.

Δείτε το βίντεο
Το Tourette είναι μια νευρολογική πάθηση που χαρακτηρίζεται από έναν συνδυασμό ακούσιων ήχων και κινήσεων που ονομάζονται τικ και μπορεί να προκαλέσει ανωμαλίες στην ομιλία και τη φωνή.

Στη σκηνή, ο Καπάλντι επιβεβαίωσε επίσης ότι θα κάνει άλλο ένα διάλειμμα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Αισθάνομαι ότι θα κάνω ένα ακόμη μικρό διάλειμμα τις επόμενες εβδομάδες, πιθανότατα δεν θα με δείτε πολύ για το υπόλοιπο της χρονιάς. Έκανα τρεις εβδομάδες διάλειμμα γιατί δεν είχα σταματήσει από την αρχή της χρονιάς και ήθελα ένα διάλειμμα για το κεφάλι μου και την ψυχική μου υγεία, ήθελα να επιστρέψω και να κάνω το Γκλαστονμπέρι, γιατί είναι τόσο απίστευτο. Φοβόμουν πολύ, αλλά πραγματικά με κάνατε να νιώσω άνετα, λυπάμαι πραγματικά».

Φωτογραφία: EPA

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλη φωτιά στην Κερατέα - Κάηκαν σπίτια, εκκενώθηκαν 6 οικισμοί - Δείτε βίντεο


Με Γιάννη και χωρίς εκπλήξεις η 12αδα της Εθνικής Ελλάδας από τον Σπανούλη για το Προολυμπιακό 2024


Πολύ μεγάλη η προσέλευση των Γάλλων στις κάλπες - Σε επικίνδυνη ακροδεξιά τροχιά η χώρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης