Κώστας Μαρτάκης: Στα 40 μου βάρυνα λίγο, γι' αυτό θα κάνω μικρή περιοδεία

Ο λόγος που απήχε από το τραγούδι τα τελευταία χρόνια

Ο Κώστας Μαρτάκης επέστρεψε στο τραγούδι μετά από χρόνια και μίλησε για τους λόγους που απείχε από τον χώρο.

Καλεσμένος στην τελευταία εκπομπή του «I Love Σου Κου» ο τραγουδιστής εξήγησε ότι δεν ήταν μόνο δική του επιλογή να μην έχει ενεργό ρόλο στη δισκογραφία, ενώ έκανε και ένα σχόλιο για την ηλικία του, προκαλώντας αντιδράσεις στο πλατό.

«Τα τελευταία χρόνια αποτραβήχτηκα λίγο, ήταν και δική μου επιλογή. Στα MAD εμφανίστηκα μετά από 8 χρόνια και ήταν φανταστικό. Πέρασα πάρα πολύ καλά. Δεν είναι ότι κάνω restart, απλά πλέον είμαι πιο συνειδητοποιημένος» ανέφερε αρχικά, για τα επαγγελματικά του.

Δείτε το βίντεο

«Αισθάνθηκα ότι έπαθα έναν κορεσμό, ότι για να υπάρχω κάνω τα ίδια και τα ίδια. Με αποτράβηξαν και αποτραβήχτηκα. Δεν είμαι άνθρωπος που το βάζει κάτω όμως. Δεν θα σταματήσω το τραγούδι εκτός αν με… σταματήσει αυτό, αν αυτά που κάνω δεν έχουν απήχηση στον κόσμο. Εκεί θα πάω σπίτι μου και θα κάνω κάτι άλλο», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Κώστας Μαρτάκης.

«Μεγαλώνοντας έχω άλλες προτεραιότητες, ξέρω ακριβώς τι θέλω να κάνω», τόνισε ο τραγουδιστής, με τη Μπέττυ Μαγγίρα να τον διακόπτει και να τον ρωτά: «Γάμο θέλεις να κάνεις; Παιδιά;».

«Τι λέει;», ρώτησε ο Δημήτρης Μακαλιάς που τον γνωρίζει καλά, με τον τραγουδιστή να σχολιάζει: «Παρουσιάστρια είναι ό,τι θέλει ρωτάει».

Τέλος, για την περιοδεία του είπε: «Θα κάνω μικρή περιοδεία γιατί στα 40 μου λίγο βάρυνα και μεγάλωσα» προκαλώντας τις αντιδράσεις του πάνελ.

Ειδήσεις σήμερα:

«Πύρινο» υπουργικό εν μέσω συνθηκών μάχης - Το μήνυμα Μητσοτάκη και η ενημέρωση Κικίλια

Νέος πονοκέφαλος Κασσελάκη η «πλατφόρμα» Πολάκη: «Η πολιτική δεν είναι one man show» και τα λάθη των Ευρωεκλογών

Προ των πυλών της εξουσίας η ακροδεξιά της Λεπέν στη Γαλλία - Τι περιμένουμε στον β’ γύρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr