Μανώλης Λιδάκης: Σοβαρό πρόβλημα υγείας για τον τραγουδιστή - Ακυρώνει όλες τις εμφανίσεις του

Μανώλης Λιδάκης: Σοβαρό πρόβλημα υγείας για τον τραγουδιστή - Ακυρώνει όλες τις εμφανίσεις του

Ούτε ο χειρότερος εχθρός μου να μην έρθει σε αυτή τη θέση, έγραψε σε ανακοίνωση

lidakis32
Ο Μανώλης Λιδάκης ακύρωσε όλες τις συναυλίες που είχε προγραμματίσει για αυτό το καλοκαίρι σε διάφορα σημεία της Ελλάδας, όπως έκανε γνωστό με ανάρτηση στο Facebook.

Ο τραγουδιστής ενημέρωσε το κοινό του, μέσω της σελίδας «Αγροτικό Δισκοπωλείο», ότι ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας του άλλαξε τα σχέδια, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει, τι του συνέβη.

«Αγαπημένοι μου φίλοι, λυπάμαι πάρα πολύ που σας στεναχωρώ αλλά σοβαροί λόγοι υγείας (πρέπει να κάνω δύο χειρουργεία), οι δυνάμεις μου δεν μου επιτρέπουν να εμφανίζομαι επί σκηνής και να συνεχίσω την περιοδεία αυτή που έχει προγραμματιστεί σε όλη την Ελλάδα. Εύχομαι υγεία σε όλους και να μην έρθει ποτέ κανένας στη θέση μου ούτε ο χειρότερος εχθρός μου. Δικός σας πάντα…», έγραψε ο Μανώλης Λιδάκης.


Η σχετική ανάρτηση

Αγαπημένοι μου φίλοι, λυπάμαι πάρα πολύ που σας στεναχωρώ αλλά σοβαροί λόγοι υγείας (πρέπει να κάνω δύο χειρουργεία), οι...

Posted by Αγροτικό Δισκοπωλείο on Saturday, June 29, 2024


Σχεδόν μία εβδομάδα πριν, ο Μανώλης Λιδάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 και μίλησε μεταξύ άλλων θεμάτων, για την επιτυχία, τους λάθος ανθρώπους που συνάντησε στην καριέρα του, ενώ αποκάλυψε πως «ίσως και να μην αγάπησε πολύ το επάγγελμα του τραγουδιστή».

Τον Ιούνιο του 2021, ο  Μανώλης Λιδάκης με ένα μήνυμα προς τους διαδικτυακούς του φίλους και θαυμαστές του στα social media, ανακοίνωσε πως φεύγει από την Αθήνα και επιστρέφει στην Κρήτη, δηλαδή τον τόπο που γεννήθηκε κι έκτοτε δεν κάνει τηλεοπτικές εμφανίσεις.

«Όντως ισχύει, ίσως και να μην αγάπησα και πολύ αυτό το επάγγελμα, του τραγουδιστή» είπε αρχικά στη σπάνια τηλεοπτική του συνέντευξη και στη συνέχεια εξήγησε: «Δεν ζούσα για αυτό το επάγγελμα. Δεν άφησα ποτέ τον Λιδάκη να μου κάτσει στον σβέρκο γιατί ερχόταν ο Μανώλης και μου έλεγε “εγώ πού είμαι;”. Ό,τι έγινε στη ζωή μου έγινε κατά τύχη. Κατά τύχη γεννήθηκα, ήμουν απρογραμμάτιστος. Όμως για κάποιον λόγο έπρεπε να έρθω. Ήταν ιατρικοί λόγοι. Ούτε τραγουδιστής είχα σκεφτεί να γίνω. Όταν ακούσω κλασική μουσική για παράδειγμα μετά δεν μπορώ να ακούσω τίποτα. Λένε ότι η τζαζ είναι η μουσική των μουσικών. Για μένα δεν ισχύει. Η κλασική μουσική και μετά όλα τα άλλα».

Δείτε τη συνέντευξη του Μανώλη Λιδάκη

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d28braeipkux)


Ο Μανώλης Λιδάκης τόνισε στη συνέχεια: «Τη δουλειά δεν την αγάπησα όσο ήθελα γιατί δεν μπορούσα να επιστρέφω τα όποια συναισθήματα δεχόμουν. Δεν το λέει κανένας, θα το πω εγώ. Μη νομίζετε ότι ηθοποιοί και τραγουδιστές είναι τα καλύτερα παιδιά! Χαμός γίνεται παντού.
Εγώ δεν μπορούσα να αλλάξω τον εαυτό μου και την ψυχή μου, να γίνω κάποιος άλλος για να έχω κερδίσει κάποια πράγματα περισσότερα, υλικά αγαθά. Όταν είσαι νούμερο ένα, πρέπει να είσαι πολύ άρρωστος για να θες να είσαι μονίμως στην κορυφή. Ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος γιατί η Ελλάδα έχει τραγουδιστές για μια χώρα 100 εκατομμυρίων».

Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d28ct25c5mqp)


Στη συνέχεια μίλησε για την εντιμότητα αλλά και τους λάθος ανθρώπους που συνάντησε στην πορεία: «Φαντάσου σαν να έχει έρθει ένα κουταβάκι. Τι να κάνει το κουταβάκι; Αφού είναι αθώο. Δεν είχα κάποιον να συμβουλευτώ. Ποτέ δεν ήμουν σε καλά και τίμια χέρια. Η εντιμότητα δεν είναι μόνο στο χρήμα, είναι και στο συναίσθημα. Δεν λες άλλα μπροστά στον άνθρωπο κι άλλα πίσω. Ακόμα και συμφέροντα να έχεις, τον υπερασπίζεσαι όταν κάποιοι τον λασπολογούν, αν είσαι αληθινός. Δεν πολυθυμάμαι αν τα βίωσα».

Αναφορικά με τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε, είπε: «Την επιτυχία τη χάρηκα λιγάκι. Αυτό είτε το έχεις είτε δεν το έχεις. Ή είσαι ένας κανονικός άνθρωπος ή είσαι ένας άνθρωπος, που όσο σου δίνονται οι ευκαιρίες, αποδεικνύεις ότι ήσουν ένα σοβαροφανές νούμερο. Ένας γελοίος δεν μπορεί να γίνει σοβαρός. Ένας σοβαρός, όμως, μπορεί αν δεν προσέξει να γελειοποιηθεί. Η ματαιοδοξία σε γελοιοποιεί».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης