Γιώργος Γιαννιάς για τον θάνατο της μητέρας του: Κόλλησε μικρόβιο και πήγαν όλα στραβά

Γιώργος Γιαννιάς για τον θάνατο της μητέρας του: Κόλλησε μικρόβιο και πήγαν όλα στραβά

Έκανε μία επέμβαση στη μέση για να ζήσει λίγο καλύτερα γιατί πονούσε, περιέγραψε αρχικά

giannias34
Ο Γιώργος Γιαννιάς έδωσε μια συνέντευξη, μιλώντας για τους θανάτους και των δύο γονιών του που προέκυψαν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο τραγουδιστής εξήγησε στο «Happy Day» τι συνέβη με τη μητέρα του, που κόλλησε μικρόβιο μετά από χειρουργική επέμβαση που έκανε και πέθανε ξαφνικά.

Αρχικά, ανέφερε, πόσο αγαπημένοι ήταν οι γονείς του. Όπως σχολίασε: «Οι γονείς μου ήταν πολύ ερωτευμένοι και είχαν ένα δέσιμο σχεδόν παθολογικό. Ο μεγαλύτερος μου φόβος από μικρό παιδί μέχρι σήμερα ήταν να μη χάσω κάποιον από την οικογένειά μου. Κι έγινε με αυτόν τον τρόπο. Ένας χαμός μέσα στην οικογένειά σου δεν μπορεί να ξεπεραστεί ποτέ. Ο μπαμπάς μου είχε αρκετά προβλήματα από την ηλικία των 40 ετών αλλά τα πάλευε ως λιοντάρι. Έφτασε 77, το είχαμε χωνέψει κάποια στιγμή ότι τα όρια θα στενέψουν. Το ήξερε και ο ίδιος, αλλά ήταν τόσο μάγκας που δεν μάσησε μέχρι την τελευταία στιγμή».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2dzhziscovd)
Κλείσιμο

Στη συνέχεια, ο γνωστός τραγουδιστής συμπλήρωσε: «Έγινε αυτό και είχα τη μαμά να μου δίνει κουράγιο. Έκανε μία επέμβαση στη μέση για να ζήσει λίγο καλύτερα γιατί πονούσε πολύ. Από την επέμβαση στη μέση, κόλλησε ένα μικρόβιο και πήγαν όλα στραβά. Σε ανθρώπους που δεν έφυγαν με τη φυσική ροή, είναι αυτό το γιατί, αυτό το ανεξήγητο που μπορεί να υπάρχει. Πηγαίνω σε ψυχολόγο για να μπορώ να αντιμετωπίσω λίγο καλύτερα αυτά τα γιατί που δεν μπορώ να τα λύσω μόνος μου. Παρόλα αυτά έχω ένα αντίβαρο, αυτό που μου έδωσαν αυτοί οι άνθρωποι και η οικογένεια που έχω φτιάξει».


Ειδήσεις σήμερα:

«Πύρινο» υπουργικό εν μέσω συνθηκών μάχης - Το μήνυμα Μητσοτάκη και η ενημέρωση Κικίλια

Νέος πονοκέφαλος Κασσελάκη η «πλατφόρμα» Πολάκη: «Η πολιτική δεν είναι one man show» και τα λάθη των Ευρωεκλογών

Προ των πυλών της εξουσίας η ακροδεξιά της Λεπέν στη Γαλλία - Τι περιμένουμε στον β’ γύρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης