Μαρίνα Σάττι για τη συναυλία της: Τέσσερις μέρες προσπαθώ να συνειδητοποιήσω τι έγινε

Φαίνεται ότι τα όνειρα έχουν αρχίσει να γίνονται πραγματικότητα, έγραψε στα social media

Η Μαρίνα Σάττι έκανε έναν απολογισμό για τη συναυλία που έδωσε πριν μερικές ημέρες στην Τεχνόπολη, μέσα από μια ανάρτηση στα social media.

Αφού μοιράστηκε με τους ακολούθους της μια σειρά από στιγμιότυπα της συναυλίας, έγραψε ότι ακόμη «προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί».

Πιο αναλυτικά, η τραγουδίστρια έγραψε: «Τέσσερις μέρες προσπαθώ να συνειδητοποιήσω τι έγινε μα καμία λέξη δεν μπορεί να περιγράψει αυτές τις εικόνες κι αυτά τα συναισθήματα. Έχουμε δουλέψει για χρόνια όλοι εδώ στην παρέα μας, σχεδόν μια ολόκληρη ζωή, και φαίνεται ότι τα όνειρα πια έχουν αρχίσει να γίνονται πραγματικότητα- όλοι συμφωνούν όμως ότι το μεγαλύτερο δώρο είστε εσείς, κι αυτή η σύνδεση. Σας υπερευχαριστούμε για αυτό που ζήσαμε μαζί. Έρχονται κι άλλα σύντομα».

Η δημοσίευσή της



Η συγκινητική αναφορά στον πατέρα της που έφυγε από τη ζωή
Εκτός από χορό και τραγούδι, η συναυλία της Μαρίνας Σάττι, είχε και μια συγκινητική στιγμή. Με μια μικρή διακοπή στο μουσικό πρόγραμμα, η τραγουδίστρια έκανε μια αναφορά στον πατέρα της που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγους μήνες. Όπως είπε, πέρυσι τέτοια εποχή και πάλι με αφορμή συναυλία που έκανε στην Τεχνόπολη, ήταν εκεί για να τη θαυμάσουν, ο πατέρας και η υπόλοιπη οικογένειά της. Θεατής κατέγραψε με την κάμερα του κινητού του, όσα είπε η Μαρίνα Σάττι η οποία όπως φαίνεται στο κλιπ, δεν μπόρεσε να κρατήσει τη συγκίνησή της.

Δείτε το βίντεο



«Να πω κάτι είμαι κάπως συγκινημένη. Τώρα δεν ήθελα να το πω αυτό αλλά το σκέφτομαι όλη νύχτα και εντάξει θα το πω φίλοι είμαστε. Πέρυσι τέτοιο καιρό που είχε γίνει συναυλία στην Τεχνόπολη είχε έρθει ο μπαμπάς μου και η αδερφή μου και η γυναίκα του μπαμπά μου και η μαμά μου και αδερφός μου σ' αυτή τη συναυλία στην Τεχνόπολη. Και είχαμε να βρεθούμε όλοι μαζί 22 χρόνια όλοι μαζί. Και το σκέφτομαι πάρα πολύ αυτό. Τελοσπάντων» είπε η Μαρίνα Σάττι και έκανε μια παύση για να πει μετά το «Αχ θάλασσα», ένα νέο τραγούδι που αφιερώνει στον πατέρα της.


Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Ειδήσεις σήμερα:

«Πύρινο» υπουργικό εν μέσω συνθηκών μάχης - Το μήνυμα Μητσοτάκη και η ενημέρωση Κικίλια

Νέος πονοκέφαλος Κασσελάκη η «πλατφόρμα» Πολάκη: «Η πολιτική δεν είναι one man show» και τα λάθη των Ευρωεκλογών

Προ των πυλών της εξουσίας η ακροδεξιά της Λεπέν στη Γαλλία - Τι περιμένουμε στον β’ γύρο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr