Μακαλιάς για το τέλος της εκπομπής με τη Μαγγίρα: Σίγουρα στεναχωριόμαστε, δεν είμαστε από πέτρα

Όταν κάνεις μια δουλειά και έχεις επενδύσει σε αυτήν, σίγουρα στενοχωριέσαι όταν ολοκληρώνεται, ενώ εσύ θα ήθελες να συνεχίσεις, δήλωσε

Ο Δημήτρης Μακαλιάς μίλησε για το παρασκήνιο πίσω από το τέλος της εκπομπής «I Love Σου Κου» με την Μπέττυ Μαγγίρα.

Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Happy Day, όπου αναφέρθηκε στους λόγους της λύσης της συνεργασίας με τον ΑΝΤ1, τους συνεργάτες του και τα τηλεοπτικά του σχέδια από εδώ και στο εξής.

Αρχικά, είπε: «Όταν ξεκινάς κάπου, θέλεις να παραμείνεις καιρό, να χτίσεις κάτι. Ήταν μια ζώνη ανενεργή για χρόνια στον ΑΝΤ1, οπότε κι εμείς νιώσαμε ότι πάμε να χτίσουμε κάτι, να φτιάξουμε μια ζώνη που θα μείνει για πάρα πολλά χρόνια. Δεν έτυχε με τη δική μας ομάδα, δεν πειράζει, ελπίζω να παραμείνει αυτή η ζώνη ενεργή και να έρθουν κάποιοι άλλοι που θα συνεχίσουν αυτό το πρόγραμμα».

Δείτε το βίντεο

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι νιώθει λύπη και ότι η αγάπη μεταξύ της ομάδας ήταν αληθινή: «Σίγουρα στεναχωριόμαστε, δεν είμαστε από πέτρα. Όταν κάνεις μια δουλειά και έχεις επενδύσει σε αυτήν, σίγουρα στενοχωριέσαι όταν ολοκληρώνεται ενώ εσύ θα ήθελες να συνεχίσεις. Αλλά, είμαστε μια ομάδα που αγαπιόμαστε πάρα πολύ και το εννοώ, είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, κάναμε αυτό που θέλαμε, έτσι όπως ξεκινήσαμε, έτσι καταλήξαμε. Επενδύσαμε ο ένας στον άλλον προσωπικά».

Επιπλέον, επισήμανε ότι η έλευση νέων ατόμων στο κανάλι άλλαξε ορισμένα πράγματα: «Κάναμε αλλαγές και έγιναν αλλαγές. Κάναμε διορθωτικές κινήσεις σε ένα προϊόν, το οποίο χτίζαμε σε μια ζώνη καινούργια. Είχαμε βάλει κάποιους στόχους, τους πετύχαμε. Αλλά προφανώς ο προγραμματισμός, γιατί πέρα από τον κύριο Λεβέντη που ανέφερες, ήρθαν κι άλλοι άνθρωποι στο κανάλι, οπότε άλλαξε λίγο η σύσταση, αλλά και οι προθέσεις του καναλιού».

Επίσης, πρόσθεσε: «Κι αυτό είναι απόλυτα σεβαστό. Στο καινούργιο πρόγραμμα που θέλει να χτίσει το κανάλι, θέλει να βάλει και την ενημέρωση. Οπότε, αυτή η συγκεκριμένη ομάδα δεν επιθυμεί την ενημέρωση με τον τρόπο που τον έχουμε δει και γίνεται σε άλλες εκπομπές, δεν μπορούμε να τον διαχειριστούμε τόσο καλά…».

Σχετικά με το τηλεοπτικό του μέλλον, ο Δημήτρης Μακαλιάς ανέφερε: «Έχουν πέσει κάποια τηλέφωνα και μας έχουν πει να κάνουμε κάποια ραντεβού».


Ειδήσεις σήμερα:

«Πύρινο» υπουργικό εν μέσω συνθηκών μάχης - Το μήνυμα Μητσοτάκη και η ενημέρωση Κικίλια

Νέος πονοκέφαλος Κασσελάκη η «πλατφόρμα» Πολάκη: «Η πολιτική δεν είναι one man show» και τα λάθη των Ευρωεκλογών

Προ των πυλών της εξουσίας η ακροδεξιά της Λεπέν στη Γαλλία - Τι περιμένουμε στον β’ γύρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr