Μυρτώ Αλικάκη: Μου έχει τύχει να φοβηθώ σύντροφό μου, ότι μπορεί να μου συμβεί κάτι

Μυρτώ Αλικάκη: Μου έχει τύχει να φοβηθώ σύντροφό μου, ότι μπορεί να μου συμβεί κάτι

Ευτυχώς εγώ δεν έχω κακοποιηθεί, συμπλήρωσε η ηθοποιός

alikaki
Η Μυρτώ Αλικάκη μίλησε για τα συχνά περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, το πώς αντιδράνε οι γιοι της σε αυτά και τη δική της εμπειρία, όταν είχε φοβηθεί στο παρελθόν σύντροφό της.

Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα», τη Δευτέρα 1η Ιουλίου.

Ειδικότερα, περιέγραψε: «Προφανώς με ρωτάνε τα παιδιά μου για το τι γίνεται με τις κακοποιήσεις γυναικών, τα παιδιά έτσι κι αλλιώς σήμερα είναι πολύ αφυπνισμένα ως προς κάποια ζητήματα. Πολλές φορές είναι πιο απόλυτα και από εμένα που είμαι γυναίκα, και καλά κάνουν. Είναι ένα πράγμα φοβερό, που πάντα συνέβαινε, απλά τώρα υπάρχουν τα media, οι άνθρωποι μιλάνε περισσότερο και προβάλλεται και περισσότερο και ευτυχώς για όλα αυτά».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2e3noc0vcmp)
Κλείσιμο

Συγχρόνως, αποκάλυψε: «Αυτό είναι κάτι που συνέβαινε, για όνομα του Θεού, πάντα και δεν νομίζω ότι υπάρχει γυναίκα που δεν έχει νιώσει… Ευτυχώς εγώ δεν έχω κακοποιηθεί. Μου έχει τύχει να φοβηθώ, ότι μπορεί να μου συμβεί κάτι, από σύντροφό μου».

Επίσης, η ηθοποιός δήλωσε ότι ελπίζει σε έναν καλύτερο κόσμο, καθώς υποστήριξε ότι το μοντέλο της οικογένειας αλλάζει, με αποτέλεσμα η έννοια της κτητικότητας της γυναίκας να μειώνεται.

«Γενικότερα είναι ένα θέμα όλο αυτό, η πατριαρχία κρατάει από πολύ παλιά, δεν ξέρω αν έχει σχέση με τα αγόρια ως προς τη μάνα τους, τη γυναίκα τους. Το θέμα είναι ότι δεν το κάνει πάντα ένας διεστραμμένος άνθρωπος, είναι πολύ βαθιά ριζωμένο, δεν ξέρω πώς μπορούμε να το ξεριζώσουμε, σκέφτομαι ότι συν τον χρόνο τα παιδιά που σήμερα μεγαλώνουν, η μαμά τους - αρκετές μαμάδες - έχει ζήσει μια αρκετά διαφορετική ζωή, είχε κάποιους συντρόφους, δεν ήταν μόνο με τον μπαμπά τους, πάει στη δουλειά, άρα έχουν μια εμπειρία του ότι η μαμά δεν είναι πάντα εδώ δική μου. Ελπίζω ότι ο κόσμος θα γίνει καλύτερος, τι να πω θα δούμε...», είπε η Μυρτώ Αλικάκη.

Ειδήσεις σήμερα:

Εφιάλτης για 26χρονη στην Αγία Βαρβάρα: Της πέρασε θηλιά ο πρώην της και πήγε να την πνίξει μπροστά στο παιδί τους

Μητσοτάκης για φωτιές: Απαιτείται ο καλύτερος δυνατός συντονισμός, ευχαριστώ τα στελέχη της πρώτης γραμμής


«Σοκ, γαλλική τραγωδία, μπούμερανγκ στον Μακρόν» - Πώς υποδέχτηκε ο γαλλικός Τύπος το αποτέλεσμα των εκλογών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης